Torstai, 23.03.2006

Blogi, perjantaina 24.03.2006

Huomenta taas… Perjantai-päivä alkamassa ja vauhdikas viikonloppu siitä. Aamulla nopeasti vähän töitä, sitten pakkaamista ja ennen puoltapäivää Motorforumin juttuja tekemään. Sen jälkeen AKK-Motorsportin uuden toimitalon avajaisiin ja sieltä siirto Helsinki-Vantaalle ja Rovaniemen koneeseen.

Aamulla tukiryhmä kasvoi jälleen yhdellä erittäin tärkeällä tukijalla. Metsästäjäliiton apulaistoiminnanjohtaja, toimitusjohtaja Panu Hiidenmies viestitti, että mukana ollaan. Tärkeä tukija seutukunnaltamme. Juuri tyypillinen seutukunnanasukas. Asuu Lopella ja käy työssä Riihimäellä. Lopella paljon opettajia mm. jotka asuvat Riihimäellä ja työskentelevät Lopella. Alueemme toimii siis hyvin yhtenäisenä elämisen alueena.

Aamun Hämeen Sanomat julkisti Hämeen Kokoomuksen kansanedustajaehdokkaiden jäsenäänestyksen ehdokkaat. Lista on aika odotettu. Riihimäen seudulta neljä ehdokasta mukana tässä vaiheessa ja näyttää siltä, että yhteisymmärrys yhden yhteisen ehdokkaan asettamiseksi Riihimäen seudulle alkaa olla yhteinen tavoite. Jäsenäänestyksessä katsotaan miten kannatusta omien joukoissa on ja sitten on valinnan paikka. Minusta se ainoa järkevä ratkaisu.

Nyt kiiruhdan kohti tv-studiota.

Kommentit