Torstai, 18.01.2007

Blogi, torstaina 18.01.2007

Uuteen päivään. Eilen illalla meninkin nukkumaan jo hyvissä ajoin ja sain nukkua hieman pidemmät yöunet. Tänään nimittäin päivänohjelma alkaa vasta yhdeltätoista, mutta toisaalta sitten venyy kyllä illalla aina yli yhdeksään asti. Oman jaksamisen kannalta tällainen rytmittäminen on tärkeää ja nyt kun edessä tiukka kevät vaalien, mutta myös kunnan ja talousalueen asioiden parissa niin tietää, että kokouksia ja neuvotteluja tulee riittämään. Itse yrittäjänä olen tottunut siihen, että töitä tehdään silloin kun niitä on ja toisaalta se viikon vapaapäivä voi osua sitten oikeastaan mihin rakoon tahansa tai jäädä usein pitämättäkin. Mutta juuri tuossa yhden loppilaisen yksityisyrittäjän kanssa tästä puhuimme kun Riihimäellä tapasimme ja totesimme, että yrittäminen on itse asiassa elämäntapa ja niinhän se on.

Nyt aamunlehtien pariin ja sitten työpöytä kutsuukin…

….

Tänään lehtipisteisiin tuli myyntiin tuore Offroad pro -lehti. Lehti taitaa muuten olla nyt ainakin R-kioskeilla Viikonlehti -telineessä. Kurkatkaapa sieltä sivu 81 – tai siis ostakaa kotiin ja kurkatkaa. Tästä kampanjamme lähtee liikkeelle myös erikoislehdissä. Viime viikolla avasimme mainoskampanjan Hanaa-lehdessä ja samaan aikaan lehtimainoksilla käynnistimme myös nuoriso- ja opiskelijakampanjaamme Metropoli-lehdessä. Metropolilehden mainoksia mm. löytyy Hämeenlinnan ja Lahden alueen Metropoli-lehdistä. Ilmaisjakelulehtitelineitä useissa eri kaupoissa. Ensi viikolla julkistamme nuorisokampanjamme vetäjän. Kampanjamme päälehtimainonta ja yleislehtimainonta alkaa myöhemmin, mutta erikoislehdet ilmestyvät harvemmin ja niissä siis kampanja jo käynnissä.

Tuo Metrolipoli-lehden nuoriso- ja opiskelijakampanja on saanut hyvän vastaanoton. Kaksi mainosta lehdissä on jo ollut eli joulukuussa ja nyt tammikuussa ja näiden myötä tukiryhmään on tullut uutta väkeä kivasti ja kymmeniä kysymyksiä opiskelija- ja nuorisopolitiikasta sähköpostiin. Muutama vielä odottaa vastausta. Ne tuossa siis koneella jonossa ja lupaan tänään vielä laittaa paluupostia tulemaan. Kiitokset myös nuorille aktiivisesta palautteenannosta koskien nuorten asioita ja vinkeistä mihin yhteiskunnan tulisi puuttua. Lupaan ottaa niitä huomioon ja tuo minun kampanjani Tavoite-ohjelmakin puuttuu näihin varsin laajasti. Se siis löytyy koko laajuudessaan tuolta Tavoitteita-sivulta.

…..

Kello 23.10 ja juuri vasta kotiin. Tuhti päivä tästäkin sitten tuli vaikka kotoa ensimmäisen kerran poistuinkin vasta kolmelta iltapäivällä. Päivällä hieman siivoiluhommia kotona, vaalikoneisiin vastaamista ja muutaman kirjoituksen valmistelua. Iltapäivällä sitten vasta päivälliseksi muuttuneelle lounaalle ja sitten vaalipäällikkömme Bitterin Rikun kanssa Hämeenlinnaan Hämeen Kokoomuksen piirihallitukseen. Tänään aloitin virallisesti Hämeen Kokoomuksen varapuheenjohtajana ja järjestäytymisasioiden lisäksi kävimme läpi mm. vaalisuunnitelmia. Piirihallituksemme uusiutui varsin paljon ja ensimmäisessä kokouksessa käytimme aikaa myös hieman enemmän toisiimme tutustumiseen ja peruskäytänteiden läpikäyntiin. Varsin tehokkaan oloinen ryhmä, jolla näyttää myös intoa riittävän tärkeään maakunnantason kokoomustyöhön. Itse koen yhdeksi tärkeäksi tehtäväksi varapuheenjohtajana Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen kuntien ja niiden kokoomusjärjestöjen yhteistyön kehittämisen ja nuorten ja nuorten aikuisten mukaansaamisen kunnalliseen päätöksentekoon. Näiden eteen lupaan tehdä töitä.

Hämeenlinnasta ajoin vielä kampanjamme politiikkateamin kokoukseen Riihimäelle. Tänään kävimme läpi vielä kampanjamme poliittisia sisältöjä ja aiheita joiden ympärillä tulemme kampanjaa tekemään. Kaksien edellisten eduskuntavaalien kokoomusehdokkaamme Hannele Yrjö-Koskinen ja Kai Heimonen ovat sellaisia henkilöitä joilta mukava ammetaa vinkkejä ja ohjeita vaalityöhön. Muutenkin teamiltämme on tullut paljon hyviä ideoita ja palautetta. 400 rajaa lähestyvä tukiryhmämme luo sellaisen osaamisen joukon mistä löytyy asiantuntijoita kysymykseen kuin kysymykseen ja tämän ryhmän osaamista on ilo hyödyntää.

Nyt vaalikoneet siis vastattu. Vielä muutama pienempi vaalikysely tekemättä ja myöhemmin sitten Helsingin Sanomien ja Nelosen yhteinen vaalikone. Eli valinnan varaa kyllä riittää mistä ehdokkaita seuloa.

Nyt pakko mennä nukkumaan. Huomenna aamulla kuntaministeri Hannes Mannisen tapaaminen ja tämän jälkeen neuvottelu Hyvinkäällä kaupunginjohtaja Ossi Savolaisen kanssa ja tämän jälkeen tarkoitus käydä vielä Matka-Messuilla. Niin ja sitten illalla vielä teatteriin Helsinkiin eli mielenkiintoinen päivä luvassa.

Kommentit