Torstai, 17.08.2006

Blogi, torstaina 17.08.2006

Neste Rallia…. tänään aamu alkoi Jyväskylässä ja illalla sitten kilpailun ensimmäinen erikoiskoe Killerillä. Nyt kilpailukeskukseen Paviljonkiin ja kello 15 jälkeen lentokentälle vastaan VIP-vieraita. Isännöin tätä reilua sadan hengen ryhmää illansuuhun asti ja sitten olen illan Killerillä töissä.

Aamupalalla näin Keskisen Kallen. Kalle on vaikuttaja Sienäjoella monessakin mielessä. Mies on valtuutettu, mutta myös järjestää Seinäjoen Vauhtiajoja. Nyt Kalle täällä ajamassa Ford Fiestalla MM-sarjan Fiesta Trophystä ja aamupalalla vaihdoimme muutaman sanan ja tottakai onnentoivotukset.

Nyt töihin…

kello 14.15 ja kohta ensimmäinen VIP-ryhmämme saapuu. Helsinki-Vantaalta lentokoneella Jyväskylään reilut sata henkeä ja kone lasketuu 15.40. Sitten esittelen heille Paviljongin huolto- ja kilpailukeskusalueen ja illalla vielä Killerin Super -erikoiskokeelle.

Tänään tähän asti olen saanut vain kierrellä ja katsella. Muutamia mielenkiintoisia kutsuja olen saanut niin töiden kuin politiikankin puolelta. Urheilupuolella ja erityisesti moottoriurheilupuolella selkeästi hyvää intoa saada eduskuntaan alan parissa aktiivisesti toimivia ja nyt jo useita sellaisia tahoja joita en edes kovin hyvin ole tuntenut on ottanut täälläkin aiheeseen liittyen yhteyttä.

Samalla sovimme muutaman tilaisuuden jo Hämeenlinnaankin eli syksyn tullen sitten kiristetään tahtia sillä saralla. Taustatyö kuitenkin jatkuu.

Nyt töihin ja tästä sitten mennäänkin kovaa aina sunnuntaihin asti.

Ensimmäinen päivä valmis. Kello 22.43 ja huomenna taas jatketaan. Killerin ensimmäinen erikoiskoe jo ajettu ja parikymmentä vielä edessä.

Kommentit