Keskiviikko, 16.08.2006

Blogi, keskiviikkona 16.08.2006

Kello 7 keskiviikko aamuna. Tänään siis alkaa vuoden isoin urakka eli Neste Oil Ralli. Lähden aamusta Hongan Jorman kanssa Jyväskylään ensin kuvaamaan Haasteena MM-ralli -projektia. Laukaasta huomenna siirryn sitten Jyväskylään ja sitten tehdään juontoja, selostuksia ja VIP-ryhmien isännöintejä. Menoa tulee riittämään.

Nyt töihin…

Pääsin sitten hyvin Jyväskylään. Päivällä kuvasimme hieman materiaalia Haasteena MM-ralli ohjelmaan ja tapasin tuttuja ja hieman kartoitin tulevia päiviä. Saimme mukavaa materiaalia vaikka tämä tv-työ on usein sellaista odottelua. Nytkin kyttäsimme melkein tunnin Marcus Grönholmia ja sitten mies tulikin toisesta suunnasta. Niinpä jäi se 5 sekunnin kuva saamatta. No sitten kyllä saimme muuten miehestä haluamme kuvat ja myös Petter Solberg ja kumppanit tuli läpikäytyä. Lopuksi vielä tapasin tukiryhmässänikin vaikuttava rallilegenda Simo Lampisen. Olikin kiva pitkästä aikaa nähdä ja sitten vielä vedimme lopuksi pikkuhaastattelut ohjelmaan. Oli myös mukava nähdä Katajamäen Kosti kunnossa. Incar ulosajosta Pirelli-rallista oli siinä määrin pahaa katsottavaa, että vaikka tiesin miehen olevan kunnossa niin vasta näkeminen toi hyvän fiiliksen. Kosti kertoi, että kaikki nyt ok ja lupasi ajaa hyvin 🙂

Nyt vielä hieman huomisia materiaaleja läpi. Huomenne NesteOilin lentokone VIP-ryhmä tulee vieraaksi ja heidän kanssa menee päivä ja ilta sitten Killerin Supererikoiskokeella. Tuo avauspätkä muuten televisioidaan nyt suorana. Kannattaa siis katsoa.

Nyt huomiseen.

Kommentit