Perjantai, 18.08.2006

Blogi, perjantaina 18.08.2006

Perjantai aamu Jyväskylässä. Kohta lähden junapysäkille hakemaan seuraavia vieraitamme. Muutama sata vierasta Helsingistä saapuu seuraamaan rallia ja heille tänään selostan Vellipohjan erikoiskokeen ja sitten illalla vielä Killerillä. Vieraana rallin nimisponsorin Neste Oilin yli 300 vierasta ja sitten lisäksi vielä paljon muiden yhteistyökumppaneiden vieraita ja rallikansaa.

Tänään en siis ehdi paljoa kirjoitella. Nyt mennään rallia aina yöhön asti.

Nettiyhteydet Vellipohjassa toimivat. Tärkeää siis selostuksen kannalta. Pitää saada tulokset ja tiedot heti tuoreeltaan. Nyt kello 11.34 ja aloitamme työt. Upea rallipäivä tulossa vaikka hiem vettä tihuttaakin.

Kello jo yli puolen yön ja nyt hotellilla. Päivä meni ilman suurempia ongelmia. Hieman kuitenkin lopulta nettiyhteydet ruuhkautuivat, mutta sille emme voineet mitään. Yli 600 vierasta tänään kaiken kaikkiaan ja ensin tuo Vellipohjan erikoiskoe sitten Paviljongin huoltoparkki ja viimeisenä Killerin supererikoiskoe. Nyt vieraat paluumatkalla Helsinkiin.

Killerillä tapasin myös tukijoitani Hämeenlinnasta. Sovimme hieman uusia kuvioita ja näin saamme vahvuutta ennen kaikkea Hämeenlinnan kampanjaan. Tuo alue tulee olemaan erittäin merkittävä kampanjassani. Toinen tärkeä alue kotialueeni Riihimäen seudun lisäksi eli Forssan seutu sai tänään lisää myös tukiryhmään, kun Heikki Ollikkala liittyi mukaan. Hieno asia. Tervetuloa yhteisiin talkoisiin mukaan.

Nyt pakko painaa silmät kiinni ja huomenna uuteen päivään. Uudet vieraat ja uudet kujeet.

Kommentit