Lauantai, 19.08.2006

Blogi, lauantaina 19.08.2006

Lauantai aamu ja nyt jälleen aurinko paistaa. Eilen hieman satoikin ja itseasiassa juuri kun saimme porukkamme Killerin VIP-tiloihin taivas oikeastaan repesi. Vettä tuli aivan suunnattomasti, mutta onneksi vain hetken.

Nyt aamupalalle ja sitten kohti Moksi-Leustun erikoiskoetta. Jarno ja Jussi selostavat ja juontavat Reilusti Luonnetta -fanikatsomon jälleen ja minulla uusi muutaman sadan hengen VIP-tilaisuus. Vauhtia tässäkin päivässä.

Suomalaisittainhan ralli näyttää etenevän käsikirjoituksen mukaan. Marcus Grönholm johtaa ja Mikko Hirvonen on kolmantena. Sebastien Loeb tosin välissä ja sellaisella iskulla, että Bosse saa olla kärjessä tarkkana ja toisaalta Mikon takana vaaniin Norjan Petter Solberg. Tänään siis eletään heti aamusta tärkeitä ratkaisun hetkiä.

Päivä jälleen valmis. Tilaisuus meni hyvin ja samalla ehdin hieman myös Vatasen Arin kansa puhua tulevista eduskuntavaaleista. Sovimme, että palaamme asiaan vielä syksyn aikana.

Nyt kello 23.16 ja juuri Vetomiehen palkintojenjako päättyi. Tero Röyhkiö ajoi upeaan voitto F-ryhmäläisten kisassa. Huomenna vielä Marcus Grönholm kun hoitaa MM-rallin niin sitten kaikki hyvin. Huomisiin.

Kommentit