Sunnuntai, 20.08.2006

Blogi, sunnuntaina 20.08.2006

Tänään ralli ratkeaa. Kaksi erikoiskoetta vielä ajetaan kahteen kertaa. Ensin Kuohu ja sitten Jukojärvi ja hetken päästä samat ek:t uudestaan. Marcus Grönholmin johto näyttää hyvältä, mutta katsotaan peli loppuun asti. Moottoriurheilu on aina moottoriurheilua ja kaikki mahdollista. Pidetään peukkuja ja toivotaan suomalaisvoittoa ja mielellään vielä Hirvosen Mikkoakin kakkoseksi.

Nyt tavaroiden pakkaaminen. Aikalailla paljon tavaraa tällainen vajaan viikon keikka kerää. Vaatteita saa olla iso kasa, kun pölyä ja kuumaa riittää ja sitten kaikki muut varusteet tietokokeet yms. Nyt tavarat autoon ja sitten Paviljongin huoltoparkkiin ja kilpailutoimistolle ja iltapäivällä palkintojenjako.

Sitten kotimatka ja ajattelin huomenna maanantaina hetken hengähtää. Ehkä sen olen ansainnut 🙂

Kello 22.38 ja kotona. Marcus Grönholm sitten otti loisteliaan voiton ja Mikko Hirvonen täydensi suomalaisjuhlaa kolmannella sijalla. Palkintojenjaossa oli jälleen mahtava tunnelma ja oli mukava olla paikanpäällä. Odottelin lavalla vielä niin kauan, että myös ystäväni Pekka Vihma tuli lavalle. Vanajanlinnan isäntä selviytyi haasteestaan mahtavasti ja veti vaativan kolmen päivän reitin läpi miehenlailla. Mehän teemme aiheesta oman erikoisohjelman MTV3:lle nimellä Haasteena MM-ralli. Ohjelma tulee ulos syyskuun alussa 2.9.

Ensi viikolla hieman vapaatakin. Huomenna aamulla pari tuntia ylimääräistä nukkumista ja sitten töihin. Media-assistenttiopiskelija Mari Frestadius aloittaa harjoittelunsa yrityksessäni huomenna virallisesti vaikka jo joitain päivien on kesänkin aikana tehty. Sitten tiistaina käsikirjoitustöitä ja hieman kunnanasioita – keskiviikkona Neste Oil Rallyn jälkeen selostamaan Hippo-kisoja 🙂 ja torstaina vapaapäivä. Perjantaina lento Ouluun eli siinähän sitä taas jotain tekemistä onkin.

Nyt pakko mennä nukkumaan.

Kommentit