Torstai, 17.02.2011

Blogi, torstaina 17.02.2011

Aamun Hesarin gallup-luvut palauttivat jälleen usko siihen, että vastuunkantoa ja rehellisyyttä arvostetaan. Kokoomuksen kannatus on palannut nyt jälleen yli 20 prosentin lukuihin, mutta toki siinäkin laskua edelleen huippumittauksiimme. Eli työtä meillä riittää ja viestiä pitää terävöittää. Mutta kyllähän tuo Helsingin Sanomien gallupin suurin uutinen oli se, että nyt perussuomalaiset ovat jo kirineet tasoihin Urpilaisen johtaman SDP:n kanssa eikä ero keskustaankaan ole enää kuin muutama kymmenys. Tilanne on siis aidosti se, että näissä vaaleissa ykkönen voi olla mikä tahansa neljästä suuresta.

Aamulla aloitimme käymään läpi rakennus- ja maankäytönlain uudistamista. Iso uudistus joka ei aivan ongelmaton sekään. Toivotaan, että löydämme mallin mikä eheyttää yhdyskuntarakennetta, mutta samaan aikaan myös takaa palveluiden ja elinvoimaisuuden myös maakunnissa ja kasvukäytävien varsilla. Jotain tässä vielä varmasti tulee.

Mutta nyt töiden pariin takaisin. Upea aurinkoinen päivä Helsingissäkin ja kun aamulla aikaisin tänne taas ajelin niin jotenkin tuntui, että talvi on kääntymässä pian kevääseen. Vaikka mittari ei sitä vielä kertonutkaan. Kyllä se sieltä tulee.

Kyselytunti ei tänään mennyt aivan nappiin. Aihe vaikea ja keskustelu hieman sekavaa. Katsotaan mitä media tunnista kasaan saa. Mutta nyt aivan kauhea päänsärky. Pakko luovuttaa. Tänään uusi videoblogikin, mutta sen saan vasta huomenna tänne. Nyt en pysty.

Kommentit