Torstai, 15.02.2007

Blogi, torstaina 15.02.2007

Mukava aamu. Syntymäpäivä ja Satu oli tehnyt herkullisen aamupalan odottamaan. Kiitos. Jo eilen oventakana oli hyvältä ystävältäni Tovelta lasten kanssa suuri tulpaanikimppu odottamassa. Kiitos onnentoivotuksista nyt ja tulevaisuuteen. Kiitos myös jaksamisen toivotuksista. Lupaan pitää itsestäni huolen 🙂

Puolueemme avasi Voiton päivänä vaalikampanjan Helsingin Jääpuiston yleisötapahtumassa. Kampanjan tunnus ja slogan on ”Suomen Toivo – Kokoomus”. Helsingissä puoluesihteerimme Taru Tujunen totesi, että kaikki kokoomuksen nyt ja aiemmin julkaisevat elementit muistuttavat politiikan perimmäisestä tarkoituksesta. Politiikan perimmäinen tarkoitus ei siis ole olla pelkkää jakopolitiikkaa, vaan meidän puolueemma haluaa luoda yhteiskunnan, jossa ihmisillä on mahdollisuus omilla valinnoillaan vaikuttaa omaan elämäänsä. Paras väline tähän on vastuullinen markkinatalous, jossa komiteoiden sijasta valinnat tekevät ihmiset itse.

Taru Tujunen totesi Helsingissä kampanjamme avauksessa eilen, että valittavana on nyt Kokoomuksen vastuullinen markkinatalous ja SDP:n vastuuton jakopolitiikka.

Kokoomus panostaa vaalimainonnassaan erityisesti televisioon, nettiin ja kohdennettuun printtimainontaan. Kampanjan nettisivut on avattu osoitteeseen www.suomentoivo.fi.

Emme kuitentaan unohda annettakaamme. Me jatkamme jatkossakin kuuntelemisestä ja keskustelemista ja siksi kannattaa myös käydä www.kokoomuskuuntelee.fi -sivuilla.

….

Tänään siis Numeronsaanti kahvit Riihimäellä Hämeenkatu 38:ssa. Vähintäänkin 75 kakun palaa odottaa. Täytekakkua ja kahvia tarjolla siis kello 14-17. Poiketkaapa ihmeessä hetkeksi. Ennen sitä itse käyn vielä Vanajanlinnassa Kunta- ja palvelurakennehankkeen seminaarissa ja illaksikin on vielä ohjelmaa. Silloin Riihimäellä kolmen suuren puolueen vaalitentti. Nähdäänhän tänään.

Jos haluatte niin uudis Videot -sivu on myös avattu. Siellä nyt pätkiä yrittäjäpäivistäni eli ohjelmia mitä olen tehnyt ja sen sellaista. Vaalivideo on valmis ja senkin julkaisu lähestyy. Kohta. Niin ja tv-mainoskin jo nauhalla odottamassa kampanjan alkua.

….

Kello 13.34 ja juuri Hämeenlinnasta Riihimäelle. Tänään alkoi kolmipäiväinen Hyvinkään ja Riihimäen talousalueen kuntien yhteinen kunta- ja palvelurakennehankkeen PARAS muuttaa toimintaa -koulutus Vanajanlinnassa. On äärimmäisen hyvä, että tämän suuren asian tiimoilta istumme yhdessä alas ja saamamme tiedon pohjalta voimme käydä keskusteluja myös yli kuntarajojen. Itseasiassa siitähän tässä onkin kyse ja ei vain puheista vaan myös teoista.

Nyt lounas ja kello 14.00 aloitamme Numeron saanti -kahvit Riihimäellä Vaalitoimistolla ja Riihimäen Vaalikahvilalla Hämeenkatu 38:ssa. TERVETULOA pyörähtämään kello 14-17 välisenä aikana. Paikalla tänään enemmänkin kampanjamme väkeä niin Riihimäeltä, Hausjärveltä, Lopelta kuin Hämeenlinnastakin. Niin ja täytekakkuakin. Ehdokas numero 75 tarjooaa 🙂

Numeron saanti -kahvit ja samalla 32 vuotta syntymäpäiväkahvit onnistuivat hyvin. Yli 50 ihmistä kävi kolmen tunnin aikana vaalitoimistossamme täytekakkukahvilla ja tukiryhmäkin sai uusia jäseniä. Kiitokset myös kukista ja pikkulahjoistakin. Niitä ei olisi tarvinnut tuoda, mutta lämmittiväthän ne mieltä – tottakai. Lahjakasassa mm. mylly ja vesipullo toivotuksella ”Vettä myllyyn”. Kiitos.

Vaalitoimistomme on saavuttanut todella hyvän suosion. Väkeä on riittänyt joka päivä useampi kymmenen kävijää kahvilla ja ns. kylminäkin päivinä kortit ovat tehneet hyvin kauppansa. Kiitos kävijöille.

Toimistolta sitten Riihimäen Ammattioppilaitokselle. Tiukka Kolmen kohtaaminen. Mukana siis vain Risto Autio, Jorma Höök ja minä ja täytyy sanoa, että nyt pääsimme parhaaseen paneeliin. Kolmen ehdokkaan kesken jäi tilaa aidolle paneelikeskustelulle ja mielipiteissä pääsimme huomattavasti syvemmälle. Teemat tänään kuitenkin tuttuja eli kuntayhteistyö, kuntaliitokset, koulutus ja työelämä. Mutta niin kuin totesin niin nyt pääsimme puhumaan kunnolla siitä ja sitä mitä mieltä olemme. Kiitos sosialidemokraateille hyvin järjestetystä paneelista ja Ropposen Ilpolle hyvästä puheenjohtajuudesta. Oli hieno juttu saada olla mukana. Voisimme ottaa vaikka vielä uusiksikin?

Nyt tv:n Suuri Vaalitentti ja sitten nukkumaan. Huomenna mediapäivä ja sitten Nilsiään Tahko Spa SM-ralliin. Siellä lauantai ja sunnuntaina kampanja jatkuu Kanta-Hämeen puolella.

Kommentit