Torstai, 07.09.2006

Blogi, torstaina 07.09.2006

Torstai aamu ja ennen seitsemää ylös ja sitten kohti Helsinkiä. Tänään koostamme Formula Offroadin World Cupin ohjelman MTV3-kanavalle ja siinä työtä riittäkin. Anette jo materiaaleja keräillyt päivän tai kaksikin jä tänään meillä menee iltaan asti. Illansuussa Jare Salonen tulee kommentaattoriksi ja sitten vielä selostamme lähdöt kasaan.

Töihin ajellessani soittelin vielä valtuustoryhmämme puheenjohtajalle Riitta Nylundille ja kävimme läpi eilisen puheenjohtajiston asiat. Sitten toinen puhelu Maunula Karille ja kävimme vielä läpi valtuuston asioita eli tehokkaasti tuli hyödynnettyä nuokin siirtymät. Nyt töissä ja urakka käyntiin.

Päivän aikana urakoimme Anetten kanssa sitten oikein kunnolla. Noin 12 tuntia jokaiselta kolmelta kameramieheltä ja se piti paketoida 20 minuutin ohjelmaksi. Onneksi Anette oli jo tehnyt työtä etukäteenkin. Illansuussa Salosen Jare tuli kommentaattoriksi ja saimme ohjelman valmiiksi. Viikonloppuna siis ulos MTV3:lta Motorforum Extra Formula Offroad. Aika hurjaa menoa. Kannattaa katsoa.

Kotii ajellessani neuvottelin vielä kampanjani talouspäällikön Riihimaan Ramun kanssa mainonnan yksityiskohdista ja sitten hallitusryhmästämme Rusin Antin kanssa kävimme läpi muutamia ajankohtaisia asioita. Niin ja juuri hetki sitten Jaron Samppa lupautui vetämään kampanjani raaán työn ryhmää. Ryhmän tehtäviin kuuluu siis mm. mainosten kiinnitykset ja sen semmoiset. Hyvä henki siis päällä.

Nyt kotona ja vettä sataa. Huomenna aamulla kuuden aikaan lähtee lento Tornioon. Lupauduin kaverilleni töihin uuden huonekaluliikkeen avajaisiin. Hieman erilainen keikka tällä kertaa. Nyt iltapalaa ja uutiset ja lehdet ja se ohjelma mihin olen jäänyt koukkuun. Anteeksi.

Kommentit