Torstai, 05.08.2010

Blogi, torstaina 05.08.2010

Eilinen ”Häme Tourimme” oli menestys. Lahdessa aivan valtavasti väkeä ja meidän Kokoomus Kuuntelee teltalla aika-ajoin jopa positiiviseksi ruuhkaksi asti keskustelijoita. Riihimäelläkin juttukavereita riitti vaikka tori hieman vielä paikkaansa etsiikin. Ja sitten illalla tietenkin kokoomuslaisia valtavasti mukana Hämeenlinnnan Kokoomuksen teatteri-illassa katsomassa ja kuuntelemassa Juha Vainion erinomaisia lauluja. Tällaiset päivät antavat valtavasti vaikka kellonympäri ne usein venyvätkin.

No tänään sitten rennompi päivä ja aikaa hieman latailla pattereitakin. Päivä siis lomaa ja illalla vielä NesteOil Rallyn tapaan selostajan töitä. Meillä Hämeessä ajetaan tulevana viikonloppuna rallin EM-sarjan Historic-ralli ja lupauduin kavereille sen tänään Lahden satamassa avaamaan ja selostamaan ensimmäisen yleisöerikoiskokeen. Sinne siis kannattaa ehdottomasti suunnata ja paikalla ajamassa Fordilla myös Jyväskylän tuore voittaja lahtelainen Jari-Matti Latvala. Mutta nyt lomapäivään.

….

Kello jo yli puolenyön eli perjantaita elämme. Juuri Lahdesta kotiin. Aivan upea avaus Lahden EM Historic -rallille ja väkeä sataman lähdössä ja yleisöerikoiskokeella jotakuinkin kuutisentuhatta. Olipas siis taas mukava selostaa. Lahdessa myös palaveri Päijät-Hämeen vaaliteemiläisten kanssa ja illalla vielä tapasin yhden opettajankoulutusaikojeni kaverin. Olipas mukava taas pitkästä aikaa. Mutta nyt nukkumaan. Aamulla jatkamme Loppijärven kunnostusurakkaa niittoin Sajaniemen kalastuskunnan kanssa.

Kommentit