Keskiviikko, 04.08.2010

Blogi, keskiviikkona 04.08.2010

Kesän yksi Häme-päivä tänään! Kokoomus Kuuntelee -kesäkiertuetta siis tänään ensin Lahteen kuukausimarkkinoille ja sitten Riihimäen Graniitin aukiolle ja illalla vielä Hämeenlinnan torin kautta Hämeenlinnan kesäteatteriin. Hauska päivä siis luvassa ja tänään kiertuekaverinani Lahdessa ja Riihimäellä kansanedustajaehdokkaamme Sari Niinistö. Sitten eduskuntaryhmämme kesäkiertuejatkuu tulevana lauantaina kun Ben Zyskowiczin kanssa teemme toisen yhteisen kiertuepäivän Hämeeseen. Nuokin paikat jo kalenteri-sivulla. Mutta nyt kello jo 6.35 ja Lahtea kohden… Sade ihanasti raikasti säätä. Ainakin hetkeksi.

….

Tänään Kokoomus Kuunteli Lahdessa aamuvarhaisesta aina puolille päivin ja sitten puolenpäivän jälkeen Riihimäellä. Kummassakin kaupungissa kuukausimarkkinat ja tällä kertaa kaverina mukana yksi aktiivisimmista eduskuntavaaliehdokkaistamme eli Niinistön Sari. Nostan todella hattua Sarille ja Sarin joukoille työstä jota he tekevät. Olen vakuuttunut ja aivan varma, että kovalla työllä ja ahkeruudella me parhaan tuloksen saamme. Ja nimenomaan yhteispelillä ja yhteenhiileen puhaltamalla. Siksi itsekin olen lupautunut mukaan kaikkien ehdokkaittemme erilaisiin tilaisuuksiin ja vastannut aina kutsuihin kyllä. Mukava oli tänään, että myös Vahterin Merja kävi ”teltallamme”. Merja myös yksi ahkerimpia kokoomuksen puuhaihmisiä, jonka työ myös ansaitsee kiitosta täälläkin. Tsempataan siis teamillä eteenpäin. Mutta tänäänkin siis Lahdessa valtavasti aurinkoisessa säässä väkeä liikkeellä ja myös Riihimäellä mukavat markkinat. Nyt hetki aikaa muille töille ja sitten Hämeenlinnan torin kautta kesäteatteriin. 

Kello jo yli 22 ja jälleen kotona. Ilta siis tänään Hämeenlinnan Kesäteatterissa. Takuuvarmaa hyvää musiikkia ja esitystä tarjosi Hämeenlinna tänäkin vuonna. Juha Vainion laulut kaikuivat ja raikuivat ja monia hauskoja muistoja mieleen.

Käyn ahon laitaa
minä ilman paitaa-
ei estä kukaan kun matkaa teen.
Vain suvituulen
minä kutsun kuulen,
se ottaa mukaan mun uudelleen.

Ennen sitä lyhyt palaveri vielä Hämeenlinnan tukiryhmän kanssa ja siinä se päivä sitten olikin. Yli kellonympäri siis tällä kertaa mentiin. Kiva niin.

Kommentit