Torstai, 03.08.2006

Blogi, torstaina 03.08.2006

Haasteena MM-ralli tv-projektimme etenee. Vanajanlinnan isäntä Pekka Vihva tähtää Suomen MM-ralliin Neste Oil Ralliin ja me teemme aiheesta MTV3-kanavalle oman erikoisohjelman. Tänään kuvasimme testejä Janakkalassa ja mukana oli mm. Citroenin testikuljettaja Juusi Pykälistö. Olen Juusi tutustunut aikanaan rallipuuhissa ja Juuso on myös tukiryhmässäni mukana Markku Alenin ja Simo Lampisen ja kumppaneiden kanssa. Tapasimme aamulla Hongan Jorman kanssa Riihimäellä mistä ajoimme ensin Hattulaan Vihman ja TV-Motorsportin tallille ja sieltä siirryimme testipätkälle. Hyvää materiaalia saimme kasaan ja päivän päätteeksi hyppäsin myös itse Juuson kyytiin. MM-sarjastakin tutun kuljettajan ajo oli nauttittavaa. Auto liikkui upeasti ja fiilis oli mahtava. Ammattimies on ammattimies.

Iltapäivällä hain laattoja uudelle asunnollemme ja sitten tuli peilikaappi ja komero kuorma. 54 pakettia ja ovet päälle. Aikamoinen urakka oli kantaa näillä käsillä niitä kolmanteen kerrokseen, mutta onneksi sain apuun Tarkkalan Markon ja Petrin. Ilman heitä en enää tai ainakaan vielä tätä kirjoittaisi.

Urakan aikana myös taivas repesi ja vettä alkoi sataa. Sataa edelleen ja luonto ainakin on tyytyväinen. Nyt vielä hieman kirjoitustöitä mökillä ja huomenna aamuulla lento Joensuuhun viikonlopun töihin.

Hallitus on sitten päässyt lopultakin sopuun kiistellystä maatalouspaketista.
Vuosia 2007-2013 koskevassa ratkaisussa on kyse EU:n tukileikkausten vuoksi maaseuturahoihin syntyneen vajeen paikkaamisesta. Korvaussumma jää ensi vuonna kuitenkin vain 50 miljoonaan euroon. Korvaustarpeen on puhuttu olevan todellisuudessa noin 100 miljoonaa euroa.

….

Kommentit