Torstai, 02.04.2009

Blogi, torstaina 02.04.2009

Torstai. Tänään starttaamme suuren EU-vaalikiertueen Kolmen Sepän patsaalta päivällä, mutta sitä ennen saan mielenkiintoisen vieraan eduskuntaan. Radio Voicen Heräämön Juha Valvio tulee aamupalalle ja mukaan pyysin myös ystäväni Tabermannin Tommyn. Katsotaan mitä aamupalaa tarjotaan ja tarjoillaan. Mielenkiintoinen aamu siis luvassa. Kannattaa virittää varmaankin oikea taajuus.

Tänään myös seuraamme suurella mielenkiinnolla Barack Obaman Euroopan vierailua ja sitä miten G20-kokous ja Euroopan ja maailman päämiesten neuvottelut etenevät. Panokset suuria ja toivotaan järkeä ja neuvottelukykyä sinnekin. Mutta nyt kello juoksee ja Eduskunta odottaa. Kiire jo kohta.

….

Nyt Voicen Heräämö jo takana. Korjataan siis, että ei ajetukaan suorana ulos vaan vasta huomenna aamulla aamutunnelmia eduskunnasta. Olikin hauska yli tunnin aamupala Tabermannin Timmyn ja Valvion Juhan kanssa. Nyt kuitenkin duunit jo painavat niskaa eli lakivaliokunta odottaa.

Päivä venyi pitkäksi. Aamulla ensin Voicen Heräämön kuvaukset eduskunnassa yhdessä Tommy Tabermannin ja Juha Valvion kanssa. Sitten valiokunnat ja EU-vaalikiertueemme startti Kolmen Sepän patsaalla ja illalla vielä Syöpäsäätiön Hopearahaston Silven Night – Sijoita Suomalaiseen mieheen Kaarle XII:sta. Nyt kello jo yli kymmenen ja aika painaa pää tyynyyn. EU-kiertue ei pysähdy.

Kommentit