Tintti!

Blogi, sunnuntaina 26.01.2014

Tänään toinen Pihabongauspäivä. Katsotaan mitä kotipiha tarjoaa ja ajattelin vielä Loppijärven rannassakin käydä katsomassa mitä mökin ruokintapaikalla näkyy. Ottakaapa siis haaste vastaan. Tarkkailkaa omaa kotipihaa ulkona tai vaikka vain keittiön ikkunasta katsellen yhden tunnin ajan. Hämmystäkää mitä kaikkea oma piha voikaa tarjota? Vai onko tänään ihan hiljaista? Luonto yllättää.

Mukava pyhäpäivä takana. Lintuja ei meidän pihabongauksessa paljoa näkynyt. Kerrostalolla ei talviruokintaa saa pitää ja näin ollen kodin pihassa hyvinkin hiljaista. Mutta Loppijärven rannalla sentään talinkimpussa muutama tintti. Ei siis tällä kertaa mitään ihmeellistä eikä suurta määrääkään. Niin ja toki yksi käpytikka naapuripuussa ja fasaani matkan varrella.

Pihabongaus on hauska juttu ja kannustan kyllä ensi kerralla ehdottomasti kaikkia taas mukaan. Kivaa ajanvietettä ja aina siinä oppii jotain uuttakin. Ja mikä arvokasta voi oppia itse ja opettaa myös samalla vaikkapa omia lapsia tai niitä lapsenlapsia tai pihapiirin muidenkin lapsia.

Huomenna sitten alkaa kouluviikkoni. Kymmenkunta koulua nyt kalenterissa ja huomenna aloitetaan aamusta Vähikkälästä ja sitten Tervakoskelle ja iltapäivällä Hämeenlinnaan. Ensimmäiseen päivää siis kolme koulua ja katsotaan millaiseen kyselytuntiin alakoululaiset ja lukiolaiset minut laittavat.

 

Kommentit