Timot Seppälä ja Heinonen isäntinä – Timon pilkki kerää jälleen Hämeen kokoomuslaiset Padasjoelle

Uutiset, perjantaina 27.02.2009

Perinteinen Timon Pilkki -talvitapahtuma saa tänä vuonna idean isän Timo Seppälän rinnalle toisen isännän kun kansanedustaja Timo Heinonen ”antaa” nimensä käyttöön. Lauri Suomaan järjestämä talvitapahtuma on kerännyt aina hyvin väkeä ja nytkin sunnuntaina 1. maaliskuuta Huovarin saareen odotetaan talvestanautijoita.

– Suomaan Lauri kysyi josko voisin lähteä mukaan Timon pilkki -tapahtumaan toiseksi isännäksi. Olen Laurin tuntenut vuosien ajan ja yhteistyö on aina ollut saumatonta ja oli helppo vastata kyllä, hymyili Timo Heinonen, joka nousi Hämeestä kokoomuksen kansanedustajaksi 2007. Pilkkitapahtuman isä Timo Seppälä toimi tähän asti Hämeen kansanedustajana.

Lauri ja Merja Suomaan rantaan Padasjolla on jäälle on aurattu reilut puoli hehtaaria parkkitilaa tammikuun puolessa välissä ja näin jää on vahvistunut pakkaspäivinä myös autot kestäväksi.

– Jäälle meno autolla tapahtuu aina omalla vastuulla, mutta ilmoitan kyllä rannassa todellisen jään vahvuuden pilkkipäivänä. Pihallakin on runsaasti parkkitilaa, kertoi Lauri Suomaa ennen pilkkitapahtumaa.

Viime vuonna perinteinen Timon Pilkit jäi jäätilanteesta johtuen pois ohjelmasta, mutta tänä vuonna pilkit siis järjestetään jälleen.

– Timo Seppälä, joka on aikanaan antanut nimen tälle talvitapahtumalle, tulee tietenkin mukaan ja eduskunnan terveiset ja katsauksen ajankohtaisista asioista tuo mukanaan Timo Heinonen, kertoi Lauri Suomaa tapahtuman historiasta ja hieman tulevastakin.

Mukaan Timon pilkki tapahtumaan mahtuu koko perhe ja niillä, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua pilkkimiseen, järjestetään sopivaa oheispuuhaa säästä riippuen. Tapahtumaan ei ole osallistumismaksuja ja tarjolla on mm. keittoa, kuumaa mehua, kahvia jne.

– Merjan ja Laurin mökille on aina mukava tulla. Tiedän, että tarjoilut ovat viimeisen päälle ja tunnelma aina mahtava. Odotan innolla Timojen pilkkiä, kertoi Timo Heinonen ja kannusti mukaan kaikkia ympäri Hämeen ja kaueampaakin.

Timo Heinonen kertoi, että Timon pilkki -tapahtuma on saanut huomiota myös eduskunnassa. Samalla nimellä pilkitään myös nimittäin muuallakin.

– Kollegani Timo Korhonen keskustasta on järjestänyt myös oman Timon pilkin ja järjestää tänäkin talvena. Sovimmekin kaiman kanssa, että vähintäänkin hallitusyhteistyön nimissä kuvia vaihdetaan, nauroi Heinonen.

Kokoomuksen Timon Pilkit pilkitään osoitteessa Heliönpolku 3 , Padasjoki sunnuntaina 01.03.2009 klo 11.00 alkaen.

Kommentit