Timon Tiimi Riihimäen Rautatieasemalla – Yli 500 pussia Krannin Tilan kaurahiutaleita töistä kotiinpalaaville

Uutiset, torstaina 11.04.2019

Kansanedustaja Timo Heinosen tukiryhmän Timon Tiimin iskuryhmä kampanjoi tänään Riihimäen Rautatieaseman ulkopuolella, kun ihmiset palasivat junilla töistä kotiin. Tiimiläiset jakoivat yli 500 pussia Krannin tilan lähikaurahiutaleita illansuun junista asemalle tulleille ja myös Riihimäeltä juniin nousseille.

-Ihmiset ottivat kyllä todella hyvällä mielellä nämä pussit vastaan. Kaurapuuroa taidetaan herkutella monessa aamupalapöydässä huomenna aamulla, huikkasivat pusseja jakaneet Timon Tiimiläiset rautatieasemalla edustalla.

Timo Heinonen oli myös itse mukana tempauksessa ja myös Venla Hatakka, Susa Lehtinen, Neea Simovaara, Iina Salminen ja Jukka Mursula.

-Onhan tämä porukkamme aivan uskomaton. Aamuisin on jaettu nyt jo yli 2500 Eloveena-välipalapatukkaa ja nyt sitten iltapäivisin jakoon menee sitten aamupuuron parhaat ainekset, kiitteli Timo Heinonen.

Tempauksia on ollut myös Hämeen muilla rautatieasemilla ja myös linja-autoasemilla. Jako on järjestetty aseman ulkopuolella ja kaupunkien tunnelialueilla, koska VR on kieltänyt jaot omissa tiloissaan.

 

 

 

 

Kommentit