Timon Glögikiertue päättyi perinteisesti Riihimäelle – Riihimäen Niinistö Cafessa jouluinen tunnelma

Uutiset, torstaina 22.12.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen päätti tämänkin vuoden jouluglögikiertueensa tavan mukaan Riihimäelle. Joulukuussa glögiä on nautittu ympäri Hämettä ja tänään päätöspäivä Riihimäellä keräsi Niinistö Cafeeseen täyden tuvan. Illan ohjelmassa oli tänä vuonna tanssija Vilhelmiina Virkin kaksi tanssiesitystä ja tottakai juttelua ja tarinointia mitä moninaisemmista asioista.

– Tänä vuonna tein tavallista enemmän näitä glögitilaisuuksia. On tärkeää, että kiertää myös ns. vaalien välilläkin. Minulle tämä on luonnollinen ja mukava tapa tavata ihmisiä ja kuulla samalla miltä oma työ on ihmisten mielissä näyttänyt, kertoi Timo Heinonen.

Riihimäellä glögit tarjoiltiin tällä kertaa Niinistö Cafessa. Glögi ja piparkakut tekivätkin hyvin kauppansa ja keskusteluissa esillä oli laajasti politiikan syksyn ajankohtaiset aiheet.

– Kyllä, kyllä tänäänkin vielä ihan työasioitakin puhuttiin. Tottakai, nauroi Timo Heinonen, mutta totesi, että kyllä monien kanssa tuli ihan jutusteltua niin lasten joulujuhlista kuin mäenlaskustakin.

– Ihmiset oli todella hyvällä mielellä mukana. Riihimäen jouluglögit on jo perinne ja hyvä ja lämminhenkinen sellainen, kiitteli Heinonen.

Kommentit