Timolta sain nimeni.

Blogi, perjantaina 05.05.2017

The Flying Finn Timo Mäkinen ja mini Ouninpohjassa 1967. Ja konepelti ylhäällä ja voitto maalissa.

Aito ja alkuperäinen – The Flying Finn on poissa, mutta ei kuollut. Legendat elävät nimittäin ikuisesti.

Eilen illalla saimme suru-uutisen, että vuonna 1938 syntynyt ja sen jälkeen mm. neljä kertaa Jyväskylän Suurajot voittanut, moninkertainen rallin Suomen mestari, jääradan mestari ja Suomea Rauno Aaltonen kanssa ensimmäisenä ja aitona lentävänä suomalaisena maailmalle vienyt Timo Mäkinen oli siirtynyt taivaallisten pikataipalien ääreen. Legendan maanpäällisen taipaleen päätepisteeksi kirjattiin 4.5.2017 omassa kodissaan.

Mestareiden Puiston istutustilaisuus Jyväskylän Paviljongissa 30.7.2017.

Muistot elävät ja tarinat. Ja tätä kaikkea kunnioittaa myös 30.7.2015 Suomen Rallipääkaupunkiin Jyväskylään Mestareiden puistoon istuttamamme Timo Mäkisen Pylväshaapa.

Aikanaan minäkin kuulemma sain nimeni legendalta. Kannan sitä kunnialla ja motorsport-sydän sykkien tulevaisuudessakin. Timo Mäkisen menestys ja teot elävät siinäkin.

Hanaa ja kunnioitus.

….

Tänään aamusta Helsinkiin ja talousasioiden parissa tämä päivä eduskunnassa. Viikonloppuna näyttäisi kalenterissa olevan hieman tyhjääkin eli taidan nauttia keväästä kun sitä ainakin tänään ja toivottavasti huomennakin vielä piisaa.

Kello 22.37 ja Pekkalassa. Kyllä tänne vaan on aina mukava palata. Täällä mun sydän on. Istutin tänne puulajipuistooni illansuussa muistopuun The Flying Finn’lle ja nautiskelin ulkona ja rakkaiden kanssa saunan ja paljun lämmöstä lopuksi. Rankka työviikko sai parhaan mahdollisen päätöksen.

 

Kommentit