timoheinonen.fi –sivusto RSS-aikaan

Uutiset, sunnuntaina 28.01.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen huippusuosittua blogia voi nyt seurata myös RSS-syötteen avulla. RSS-syöte mahdollistaa nyt kotisivujen blogin päivitysten seuraamisen helposti.

-Itse olen käyttänyt RSS-syötettä jo pitkään ja se on nopeuttanut paljon tärkeimpien asioiden seuraamista. Saan RSS-syötten kautta päivittäin lähes reaaliajassa itselleni mm. tuoreimmat uutiset suoraan puhelimeen, kertoi Timo Heinonen.

RSS lyhenne tulee sanoista Really Simple Syndication tai Rich Site Summary. RSS on XML tietokonekielen laji ja sellaisena varsin taipuisa monenlaiseen käyttöön. RSS on netin uusin tapa välittää materiaalia tiedon tuottajilta tiedon kuluttajille. Tieto tulee RSS:n avulla monesta eri paikasta kuluttajan luokse, sen asemesta että kuluttaja juoksisi ympäri nettiä tietolähteiden luokse. Asioita vakavissaan seuraava säästää RSS:n ansiosta paljon aikaa.
Hanki oma imuri

RSS-toimintoa pääset käyttämään, kun hankit itsellesi internetistä RSS-lukijaohjelman. Hyvä, ilmainen ja mainokseton on esimerkiksi FeedReader. Ohjelman voi ladata osoitteesta http://www.feedreader.com/download/?fromfr. Mutta esimerkiksi Mozilla Firefox -selainta käytettäessä erillistä RSS-ohjelmaa ei tarvita.
Kirjoita allaolevat osoitteet RSS-lukijaohjelmaasi ja saat tuoreimmat uutiset ja Timon blogin uusimmat päivitykset suoraan omalle koneellesi.

Timon Blogin RSS-osoitteet:
http://www.timoheinonen.fi/rss/

Muita mielenkiintoisia RSS poimintoja:
Ylen 24:n Pääuutiset: http://www.yle.fi/uutiset/rss/paauutiset.xml
Ylen 24:n Kotimaan uutiset: http://www.yle.fi/uutiset/rss/kotimaa.xml
Ylen 24:n Ulkomaiden uutiset: http://www.yle.fi/uutiset/rss/ulkomaat.xml
Ylen 24:n Talousuutiset: http://www.yle.fi/uutiset/rss/talous.xml

….
Lähde: www.yle.fi ja www.jyvaskyla.fi

Kommentit