Tiina Seppälä vetämään Heinosen nuoriso- ja opiskelijakampanjaa

Uutiset, maanantaina 29.01.2007

Helsingin yliopistossa opiskeleva Tiina Seppälä ryhtyy vetämään kansanedustajaehdokas Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjan opiskelija- ja nuorisokampanjaa. 21-vuotias Seppälä opiskelee yliopistossa matematiikka ja kemiaa Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa.

– Minusta Timo on juuri oikean ikäinen. Ei liian nuori eikä liian vanhakaan. Olen varma, että Timolla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa suuremmissakin ympyröissä, kertoi Tiina Seppälä syitä miksi hän halusi mukaan juuri Heinosen kampanjaan.

Helsingin Yliopistossa opiskelevana Seppälä tietää hyvin mitä opiskelijoiden arki on. Opiskelijoiden tilanteessa olisikin Seppälän mukaan paljon parannettavaa.

– Opintotuen tulisi mahdollistaa täysipainoinen opiskelu yhdessä työnteon kanssa. Tällä hetkellä järjestelmä kannustaa tai oikeastaan pakottaa lainanottoon, totesi Seppälä ja jatkoi: -Minusta on turha puuttua opiskelijan tuloihin, jos hänen opinnot samaan aikaan etenevät määrätyssä tahdissa.

– Timo tietää paljon koulumaailmasta, mutta myös opiskelijoiden tilanteesta. Hänen kanssaan on helppo keskustella asioista ja hän on valmis kuuntelemaan, totesi Tiina Seppälä ja jatkoi, että Heinosen kampanjan ohjelma pitää sisällään juuri ne tärkeimmät opiskelijoiden asiat eli opintotuen ja vapaan tulon rajan korottamisen sekä huolen 18-vuotiaiden ei kotona asuvien opiskelijoiden toimeentulosta.

Seppälän johdolla Heinosen eduskuntavaalikampanja tulee näkymään myös Hämeen oppilaitoksissa ja nuorisolle suunnatuissa lehdissä.

-Toivotaan, että saamme liikkeelle hyvin nuoria ja opiskelijoita. Mukaan tekemäänkin kaikki ovat tervetulleita eli ei muuta kuin rohkeasti yhteyttä, kannusti Tiina Seppälä lopuksi.

Tiina Seppälän yhteystiedot tiina.seppala@helsinki.fi tai 0400-878 938

Kommentit