Timo Heinosen kunnallisvaalikampanja maksoi vajaan tonnin

Uutiset, perjantaina 28.11.2008

Kansanedustaja ja Lopen kunnavaltuuston nykyinen puheenjohtaja Timo Heinonen käytty kunnallisvaalikampanjaansa hieman alle tuhat euroa. Heinonen pitää omaa kampanjaansa Lopen kuntaan kohtuullisen isona, mutta katsoi, että kansanedustajana tämä oli tehtävä. Lokakuun vaaleissa Heinonen keräsi Lopella ennätysmäärän ääniä nousten ääniharavaksi 182 äänellä.

– Osittain kampanjallani tuin nimenomaan meidän oman kunnan nuoria ehdokkaita. Perinteisessä jakomainoksessani oli nyt mukana kuusi nuorta ehdokastamme jotka saivat näin tukena varsin laajan jakelun. Lisäksi nuoret näkyivät myös lehtimainoksissani, kertoi Timo Heinonen ja oli tyytyväinen, että näistä nuorista kaksi Tiina Seppälä ja Anniina Nummelin menivät vaaleissa läpi.

Heinosen kuntavaalikampanjan kokonaiskustannukset olivat 975,49 euroa. Omaa rahaa Heinonen käytti kampanjaan 384,99 euroa ja 590,50 euroa tuli kahdelta eri yritykseltä. Lisäksi Heinonen sai kaikkien Lopen kokoomuksen ehdokkaiden tapaan lehtimainontaan Lopen Kokoomukselta 40 euroa. Lehtimainontaan tuloista käytettiin 685,99 euroa ja muuhun mainosmateriaaliin 189,50. Vaalitilaisuuksiin Heinonen osallistui 100 eurolla.

– Lopen kokoomus mainosti lisäksi vaaleissa omalla yleiskampanjallaan meitä kaikkia 47 ehdokasta ja vastasi pääasiassa kahvitilaisuuksien kustannuksista, kertoi Timo Heinonen, joka toimii myös Lopen kokoomuksen puheenjohtajana.

Lokakuun kuntavaaleissa Heinonen tuki lisäksi useita nuoriaehdokkaita niin Lopella kuin muissakin kunnissa. Osa tuesta tapahtui lehtimainontana ja osa tilaisuuksien tukemisena. Merkittävä tuki oli myös tuhansia kävijöitä Heinosen sivuille tuonut Hyvä Ehdokas –nettiesittely.

– Hyvä ehdokas sivuilla kävi vaaleja ennen useita tuhansia netinkäyttäjiä ja sieltä hakeuduttiin varsin mukavasti esiteltyjen nuorten ehdokkaittemme sivuille ympäri maan. Tietenkin olen iloinen, että nämä nuoret menestyivät hyvin vaaleissa. Siitä joukosta moni vielä ponkaisee pitkälle, iloitsi Heinonen.

Kommentit