Timo Heinosen ja Ben Zyskowisczin vaalikiertue Hämeen alueella – ”Tässä alkaa olla samaa hypeä kuin kuusi vuotta sitten”

Uutiset, keskiviikkona 04.01.2012

Lahden Cafe Niinistön ovet avattiin ensimmäistä kertaa keskiviikkona 4.1. Huonosta kelistä huolimatta paikalle saapui kiitettävän paljon väkeä ja tunnelma oli mukaansa tempaava. Paikalla olivat Kokoomuksen edustajat Timo Heinonen, Kalle Jokinen ja Ben Zyskowiscz, joidenka kanssa ihmisten oli mahdollista keskustella ja jakaa mielipiteitään.

– Muutamassa tunnissa jakoon meni 500 kuppia kahvia ja saman verran pullaa. Hieno tilaisuus, kiitteli Zyskowicz ja Heinonen ja halusivat erityisesti kiittää Cafe Niinistöjen talkoolaisia arvokkaasta työstä. Ilman heitä ei maassamme olisi jo nyt yli 100 Niinistö Cafeta.

Zyskowiczin ja Heinosen Hämeen kiertuepäivä jatkui Lahdesta Tuuloksen kautta Hämeenlinnan Cafe Niinistöön, jossa oli lämmin vastaanotto.
Hämeenlinnan Cafe Niinistö täyttyi innokkaista ja kaikenikäisistä ihmisistä. Kiireisen aikataulun keskellä nautittiin pullakahvit ja vaihdettiin mielipiteitä ihmisten kanssa, jonka jälkeen olikin jo suunnattava seuraavaan kohteeseen.

Kiertueensa Heinonen ja Zyskowiscz päättivät Heinosen kotikuntaan Lopelle.
Kuten Lahdessa ja Hämeenlinnassakin, myös Lopella Zyskowicz piti puheen, jota saapui kuuntelemaan tuvan täydeltä väkeä. Päivä oli hyvä lopettaa tiiviissä tunnelmassa, jonka takasi Suomen pienin, mutta lämminhenkisin Cafe Niinistö Loppi.

– Päivä oli erittäin onnistunut. Benin kanssa olemme tehneet yhdessä Kesäkiertueita ja monenlaisia juttuja ja tämä oli nyt hieno jatko kiertueperinteellemme. Itseasiassa suunnittelimme jo hieman jotain uuttakin, mutta palataan siihen myöhemmin, kommentoi Timo Heinonen

– Tässä alkaa olla sellaista samanlaista hypeä kuin mitä koimme kuusi vuotta sitten. Kaikki tilaisuudet ja tapahtumat pullistelevat jo väen tungoksesta ja sehän on hyvä asia, totesivat kokoomuksen kansanedustajat Ben Zyskowicz ja Timo Heinonen.

Kommentit