Ben Zyskowiczin vuoro täyttää Lopen Niinistö Cafe – Ensi keskiviikkona Lopelle elinkeinoministeri Jyri Häkämies

Uutiset, torstaina 05.01.2012

Kansanedustaja Ben Zysowicz vieraili Lopen Niinistö Cafessa viime keskiviikkona. Zyskowicz oli ahkeroinut Lopen oman kansanedustajan Timo Heinosen kanssa pitkän kampanjapäivän ympäri Hämettä ennen kuin he illansuussa tulivat Lopelle. Maamme pienin Niinistö Cafe nitisi jälleen liitoksista kun loppilaiset ja väkeä kauempaakin tuli tapaamaan Zyskowicziä.

– Erittäin viihtyisä tämä Lopen Niinistö Cafe ja tunnelma on hyvä. Kiitokset teille kaikille talkoolaisille jotka näitä kahviloita pyöritätte, kiitteli Ben Zyskowicz Sonja ja Sirpa Hopearuohoa ja Riitta Nylundia.

Lopen Niinistö Cafe onkin ylittänyt kaikki tavoitteet ja väkeä on ollut joka ilta kun kahvila on ollut avoinna liikkeellä hyvin.

– Tapahtumailtoina on ollut tungosta niin kuin avajaisissa missä kävi lähes puolitoista sataa vierasta ja nyt kun Ben Zyskowicz oli vieraanamme. Tavallisina iltoinakin on ihmisiä ollut tasaisesti kahvilla ja juttusilla, kertoivat kahvilan pyörittäjät.

Jyri Häkämis Lopen Niinistö Cafessa tänään

Valtakunnan tason vieraiden kavalkadi jatkuu Lopen Niinistö Cafessa jälleen tänään kun kahvilaan tulee illalla vieraaksi elinkeinoministeri Jyri Häkämies. Häkämies tutustuu ennen kahvituokiota Lopen myrskyvahinkoihin ja tapaa väkeä kunnantalolla järjestettävässä avoimessa kansalaistilaisuudessa klo 16.30-17.45. Lopen Niinistö Cafeeseen Häkämies tulee suoraan kunnantalolta klo 17.45-18.30. Tervetuloa kahville.

Niinistö Cafe Loppi

tänään ke 11.1.vieraanamme klo 17.45-18.30 Elinkeinoministeri Jyri Häkämies

AVOINNA:
ke 11.1. klo 16-20
pe 13.1. klo 9-11 ja 16-18
ma 16.1. klo 16-18
ke 18.1. klo 9-11 ja 16-18

Kommentit