Timo Heinoselle Kokoomuksen Juhlamitalli

Uutiset, sunnuntaina 03.02.2019

Kokoomuksen puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Petteri Orpo ojensi Lopen Kokoomuksen puheenjohtajalle kansanedustaja Timo Heinoselle Kokoomuksen Juhlamitalin. Heinonen sai tunnustuksen Lopen Kokoomuksen 100-vuotisjuhlassa ja Lopen Kokoomusnuorten 50-vuotisjuhlassa. Uusi arvokas Kokoomus -mitali otettiin käyttöön 8.12.2019, kun Kokoomus rp. täytti 100 vuotta.

-Oli kunnia saada tämä mitali juuri Lopen Kokoomuksen 100-vuotisjuhlassa, kasvattajaseuran juhlassa. Olen saanut tältä yhdistykseltä niin paljon ja olen myös antanut paljon. Ja totta kai se lämmitti mieltä, että tämän tunnustuksen antoi itse puolueemme puheenjohtaja, kiitteli Timo Heinonen.

Uusi arvokas Kokoomus Juhlamitalli julkistettiin Kokoomuksen 100-vuotisjuhlassa Vanhalla Ylioppilastalolla joulukuun alussa 2018.

Oli poikkeuksellista, että puolueen puheenjohtaja osallistui yksittäisen yhdistyksen 100-vuotisjuhlaan. Petteri Orpo piti juhlassa myös juhlapuheen.

-Varmasti tähän vaikutti se, että aloitin Petterin (Orpo) kanssa yhtäaikaa vieruskavereina eduskunnassa ja ystävystyimme sen myötä. Se ystävyys on kantanut ja kestänyt. Mutta varmasti puheenjohtajan osallistumiseen vaikutti sekin, että Lopen Kokoomus on ollut aina erittäin aktiivinen toimija ja osallistuja niin Lopella kuin maakunnassa ja valtakunnankin tasolla, kertoi Heinonen.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, Lopen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Rosa Laine ja Lopen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen.

Heinonen sai kaksi vuotta sitten Kokoomuksen Kultaisen Ansiomerkin ja nyt saatu Kokoomuksen Juhlamitali asemoituu sen rinnalla Kokoomuksen arvokkaimpiin ja korkeimpiin tunnustuksiin. Lopen Kokoomuksen 100-vuotisjuhlassa Valkoisen Leijonan -merkillä palkittiin Saija Grönholm. Muita Leijona-merkkejä juhlassa jaettiin suuremmalle joukolle aktiivisia kokoomuslaisia.

 

Kommentit