Timo Heinosella 500 puhetta täyteen – ”Istuntosali on tärkeä paikka yhteiskunnalliselle keskustelulle”

Uutiset, torstaina 15.03.2012

Kansanedustaja Timo Heinonen piti eduskunnassa 14.3.2012 parlamenttiuransa. 500. puheensa. Heinonen on tullut tunnetuksi eduskunnassa aktiivisena keskustelijana myös täysistunnoissa ja puheita onkin kertynyt vuosittain noin sata. Alkaneella eduskuntakaudella Heinonen rankattiinkin loppuvuodesta jo eduskunnan kymmenen aktiivisimman joukkoon.

– No ei näitä määriä sinänsä kannata laskea. Mutta ymmärrän senkin, että jotain mittareita lehdetkin haluavat löytää seuratakseen meidänkin työtä, kommentoi Timo Heinonen Maanpuolustuskurssilta istuntopuheittensa määrää.

Heinonen kuitenkin halusi korostaa eduskunnan täysistuntoja yhteiskunnallisen keskustelun tärkeimpänä foorumina.

– Istunto on se paikka missä linjataan tämän maan tulevaisuutta ja käydään keskustelua siitä miten maan makaa ja mihin sitä haluamme kehittää. Itse olen halunnut olla tässä keskustelussa aktiivinen ja lupaan olla sitä jatkossakin. Nostan tulevaisuudessakin ajankohtaisia asioita esille aktiivisesti ja osallistun keskusteluun, lupasi Heinonen.

Kansanedustaja Timo Heinonen suorittaa paraikaa lähes koko maaliskuun ajan Maanpuolustuskurssia Helsingin Kruununhaan Maneesilla. Kurssi 201. alkoi maaliskuun 5. pivänä ja kurssi päättyy vasta 28.3.

Kommentit