Timo Heinonen tyytyväinen suomalaisen osaamisen vahvaan osuuteen – ”Habitare-messuilla suomalainen osaaminen ja tekeminen vahvasti esillä”

Uutiset, torstaina 19.09.2013

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen vieraili torstaina Habitare-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Heinonen oli tyytyväinen näkemäänsä kun laajan näyttelyn kirjosta erottui vahvasti esille suomalainen osaaminen ja tekeminen. Heinonen vieraili mm. suomalaisia massiivipuusta huonekaluja tekevän Anttiinan ja muotisuunnittelija Jukka Rintalan osastoilla.

– Yleisilmeestä pisti esille kaksi asiaa. Suomalaisia yrityksiä ja tuotteita oli todella paljon esillä ja suomalaista osaamista ja tekemistä. Ja toisena sitten design-valaisimien suuri osuus näyttelyssä, kommentoi Timo Heinonen vierailun antia.

Heinonen kertoi keskustelleensä monien eri yritysten kanssa myös työllisyys asioista ja esille nousi niin taloussuhdanteet kuin osaavan työvoiman saantikin.

– Kyllä se kuului monessa, että osaavalle ja tekevälle työtä löytyy. Laatuun myös panostetaan eri tavalla hankinnoissa kuin ehkä hetki sitten, pohti Heinonen ja totesi, että tässä laatu ja osaamiskilpailussa Suomi ja suomalainen pärjää hyvin.

Jukka Rintalan Catwalk-sisustustaulut messujen hittituote

Muotisuunnittelija Jukka Rintala oli tuonut yhteistyökumppaninsa Art4u:n kanssa messuille uudet sisustustaulut. Taiteilija viimeisteli taulut paikan päällä ostajan toiveiden ja värimaailman mukaan. Sarjan catwalk-taulusta olikin syntynyt messujen hittituote.

– Jukka (Rintala) on tekijänä ilmiömäinen. Hän pystyy pysäyttämään ja kahlitsemaan hetken ja tunnelman muutamalla siveltimen vedolla. Nämä uudet sisustustaulut ovat tavallaan aina uniikkeja. Mutta hinta on saatu sellaiseksi, että taulut löytävät nyt paikkansa kaikista kodeista, kehui Heinonen.

Uusiin sisustustauluihin voi tutustua paremmin netissä: www.art4u.fi

Heinonen kiersi ja tutustui messuilla myös mm. Lundian ja Fenestran uutuuksiin ja myös kodin uutuudet herättivät kansanedustajan kiinnostusta.

– Täytyy kyllä antaa Suomen Messuille kiitosta. Tällä kertaa Habitare on laajuudessaan ja erityisesti monipuolisuudessaan kerta kaikkisen upea. Kannattaa ehdottomasti mennä paikan päälle.

Vuoden 2013 Habitare messut jatkuvat aina sunnuntaihin 22.9.2013 asti.

Kommentit