Ben ja Timo Kesäkiertueella Riihimäen Asematapahtumassa – Vilskettä riitti Kokoomusteltalla auringon helliessä

Uutiset, sunnuntaina 08.09.2013

Riihimäen Yrittäjänaisten järjestämä Asematapahtuma keräsi tänäkin syksynä valtavan määrän väkeä. Sään ollessa vielä kesäisen lämmin ja aurinkoinen riittikin väkeä heti aamusta asti. Kokoomuksen kansanedustajat Ben Zyskowicz ja Timo Heinonen olivat mukana Riihimäen Kokoomuksen teltalla ja jakoon meni satoja sinisiä ja valkoisia kaasupalloja.

– Tämä on minulle kotipesä. Oman tiimin ja väen kanssa on aina kiva tehdä ja puuhata, kiitteli Timo Heinonen Riihimäen kokoomuslaisia järjestelyistä.

Paikalla olikin lähes kaikki Riihimäen kokoomuslaiset valtuutetut ja paljon yhdistysväkeä. Jutunaiheet vaihtelivatkin niin valtakunnan politiikasta Riihimäen kaupungin ajankohtaisiin aiheisiin. Zyskowicz ja Heinonen saivatkin puhua suuvaahdossa.

– Totta kai kriittisiäkin puheenvuoroja kuultiin. Eikä näitä ratkaisuja ole mukava tehdä, mutta nyt vain on pakko, pohtivat kansanedustajat.

Heinoselle Riihimäen seutukunnan asiat ovat enemmän kuin tuttuja. Asuuhan hän perheensä kanssa naapurikunnassa Lopella Riihimäen seutukunnalla.

– Täällä aiheina oli luonnollisesti myös oman seutukuntamme asiat terveydenhoidosta ja ammattikoulumme asioihin. Ja puhutti myös kuntarakenneselvityskin. Hausjärveltä muutamat kävivät aiheesta keskustelemassa ja toivoivat, että selvitys nyt tehtäisiin kiihkoilematta ja katsottaisiin sitten hyödyt ja haitat. Itse ajattelen aivan samalla, totesi Heinonen.

Ben Zyskowicz ja Timo Heinonen ovat kiertäneet koko kesän ahkerasti eri tapahtumissa. Zyskowicz jatkoikin iltapäivällä vielä Helsinkiin kaupunginosatapahtumaan ja Heinonen jäi riihimäkeläisten kanssa jatkamaan Asemalle.

Kommentit