Timo Heinonen kesäkiertueella Kärkölän Maalaismarkkinoilla – ”Kiitos myös vaikeistakin päätöksistä”

Uutiset, lauantaina 07.09.2013

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen jatkoi kesäkiertuettaan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Kärkölän Maalaismarkkinoille. Kärkölän Kokoomus oli kutsunut Heinosen mukaan ja aurinkoinen markkinapäivä keräsikin ennätysyleisön. Myös Kokoomuksen teltalla riitti väkeä ja jutunaiheitakin.

– Kyllä se rakennepaketti nyt puhutti. Mutta valtaosa oli kiitosta siitä, että rohkeutta ja uskallusta on tehdä vaikeitakin ratkaisuja pakon edessä. Ei kaikki yksityiskohtia riemulla vastaanotettu, mutta isoa kuvaa kiiteltiin. Ja ennen muuta sitä, että vastuunkantajia nyt löytyy, kommentoi Timo Heinonen markkinatunnelmia kotimatkaltaan Riihimäeltä.

Heinonen kertoi keskusteluissa olleen esillä myös sote-uudistuksen ja kuntauudistuksenkin. Myös rakenteiden uudistamiseen palveluiden turvaamiseksi uskottiin laajasti. Myös Heinosen aamuinen kannanotto autoilijoiden satelliittipaikallistamisesta puhutti.

– No ei kukaan ainakaan minulle tullut sanomaan, että satelliittipaikannus ja siihen perustuva moninkertainen verotus autoiluun olisi tervetullut. Esittämäni polttoaineveroon perustuva kulutuksen ja käytön verotus sen sijaan keräsi kiitosta, kertoi Heinonen.

Kärkölän Maalaismarkkinoilta kansanedustaja Timo Heinosen päivä jatkui Riihimäelle ja sieltä koti-Lopelle.

– Hartolan Markkinoille oli tarkoitus mennä. Mutta nyt perhe ajoi etusijalle, hymyili Heinonen, mutta kertoi palaavansa markkinatunnelmiin jo huomenna kun Riihimäellä vietetään perinteistä Asematapahtumaan. Asematapahtumaan Heinonen osallistuu yhdessä kollegansa ja ystävänsä Ben Zyskowiczin kanssa.

Kommentit