Lopen Maalaismarkkinoilla paljon väkeä – Hyvä lähiruoka meni kaupaksi

Uutiset, lauantaina 28.09.2013

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen vietti vapaapäiväänsä lauantaina kotikuntansa Lopen Maalaismarkkinoilla. Keskustan järjestämillä markkinoilla riitti vilskettä ja tällä kertaa ykköstuotteina päättyvän satokauden lähiruoka ja herkut. Heinonen kiittelikin sitä miten lähiruuan rooli ja kiinnostus sitä kohtaan on koko ajan kasvamassa.

– Kyllä tänäänkin torilta lähti Lopen perunaa isoissa säkeissä moneen kotiin. Myynnissä oli myös loppilaista tyrniä ja ruisleipää ja paljon muuta. Puhdas lähiruoka siis todellakin nostaa ansaitsemallaan tavalla päätä, kertoi Timo Heinonen ajaessaan perheensä kanssa lasten elokuviin.

Lopen torilla Heinosella riittää aina keskusteluseuraa ja tänäänkään siitä ei ollut puutetta. Terveisiä tuotiin niin kotikunnan asioista kuin valtakunnankin politiikasta Heinosen sanoin hyvässä tasapainossa moitteita ja kehuja.

– Juu ei tässä leijailemaan lähde. Moitteita tulee juuri sopivasti tai sanotaanko, että kehittämisideoita, hymyili Heinonen ja sanoi, että keskusteluissa esillä oli niin paraikaa käsittelyssä oleva uusi metsälaki kuin vapaa-ajanasuntojen muuttaminen vakinaisiksi asunnoiksi. Myös lohiasian Heinonen kertoi päivän aikana puhuttaneen.

Lopen torilta Heinosen vapaapäivä jatkui kohti Hämeenlinnaan. Verkatehtaalla oli luvassa lastenelokuvaa.

Kommentit