Timo Heinonen tukee Jan Vapaavuorta Kokoomuksen johtoon

Uutiset, maanantaina 12.05.2014

Kansanedustaja Timo Heinonen tukee elinkeinoministeri Jan Vapaavuorta Kokoomuksen seuraavaksi puheenjohtajaksi. Heinonen pitää Vapaavuoren vahvuuksina pitkää kokemusta politiikan parissa sekä yhteistyökykyistä ja realistista toimintatapaa. Heinosen mukaan Vapaavuori on kollegana vaativa ja aikaansaava eikä vaikeatkaan päätökset jää syntymättä.

– Vapaavuorella on yli 20 vuoden ura takana kuntapolitiikassa. Hän tietää mitä kuntien ihan tavallinen arki on. Hän on kollegana kuunteleva ja keskusteleva. Mutta tärkein ja eniten arvostamani ominaisuus on se, että myös vaikeat, kotimaan ikävätkin, päätökset hänen kanssaan syntyy. Tästä esimerkkinä vaikkapa Sote-asian eteenpäin vienti, kertoo Timo Heinonen.

Heinonen on saanut tehdä Vapaavuoren kanssa työtä myös Valtion Liikuntaneuvostossa. Heinonen arvostaakin myös Vapaavuoren panosta suomalaisen urheilun hyväksi.

– Pidän tärkeänä, että hän on nostanut rohkeasti esille sekä huippu-urheilun että ennen muuta kuntoliikunnan ja hyötyliikunnan. Ja tehnyt työtä näiden asioiden eteenpäin saamiseksi.

Kaiken kaikkiaan Heinonen on tyytyväinen, että puolueen puheenjohtajakilpaan on ilmoittanut kolme erittäin kovatasoista tekijää.

– Meillä on nyt kolme erinomaista ehdokasta puolueemme johtoon. Jotain heistä kaikista kertoo sekin, että heitä arvostetaan myös muissa puolueissa. Mutta olen vakuuttunut, että tässä vaikeassa taloustilanteessa ja rakenteiden uudistuksessa Vapaavuori on heistä paras puheenjohtaja ja myös pääministeri Suomelle.

Kommentit