Perinteinen Kartanoputiikin ja Timon Muotia ja Kevättä tulee entistä suurempana – Kartanon puutarhassa 24.5. mukana kolme Miss Suomea

Uutiset, maanantaina 12.05.2014

Kartanoputiikki Punaisen Tuvan ja kansanedustaja Timo Heinosen yhteinen Muotia ja Kevättä –tapahtuma suureen jälleen. Nyt jo neljännen kerran järjestettävä tapahtuma tarjoaa muodin lisäksi myös nähtävää ja koettavaa koko perheelle ja myös perheiden miesväelle. Muotinäytösten lisäksi Leppäniemen kartanon pihapiiriin pysähtyy päiväksi Lopen Wanhojen Automobiilien kevätparkki ja alueella lapsia viihdyttää myös aidot hevosvaljakot. Pääpaino on kuitenkin kahdessa muotinäytöksessä, jotka nekin toki ovat aiempia vuosia näyttävämmät.

– Muotinäytöksissä näemme kartanon puutarhan catwalkilla tänä vuonna peräti kolme Miss Suomea kun mukaan liittyy myös Viivi Pumpanen Heidi Sohlbergin ja Essi Pöystin rinnalle. He tulevat esittelemään tänäkin vuonna korkeaa suomalaista suunnitteluosaamista ja käsityötaitoa kun näytöksissä nähdään muotisuunnittelija Jukka Rintalan uniikkien luomusten rinnalla myös hämeenlinnalaisen Aurora Raiskisen asuja. Aurora on tekijä mm. Sofi Oksasen upeiden asujen takaa, kertoo Timo Heinonen toinen tapahtuman järjestäjistä.

Kartanoputiikki Punaisen Tuvan Virpi Kassari on koonnut lauantain 24.5.2014 muotinäytöksiin laajan valikoiman putiikin kevään ja kesän uutuuksista. Päivän toinen näytös huipentuu vielä ainutlaatuiseen Mennään Naimisiin –osioon. Tapahtuma alkaa kello 11 ja putiikin ovet ja puutarha hiljenee illalla kello 18.

– Muotinäytökset ovat kello 13 ja 16. Ja tässä jälkimmäisessä näytöksessä saamme nauttia myös upeista kesän häämekoista, paljastaa Virpi Kassari.

Muotinäytöste ja tapahtumapäivän musiikista vastaa Jimmy Cola ja näytökset juontaa tyylikonsultti Leena Sarvi ja näytöskoordinaattorina toimii Tommi Peltonen.

Malleina nähdään tänä vuonna mm. Miss Suomi Viivi Pumpanen, Miss Suomi Heidi Sohlberg, Miss Suomi Essi Pöysti, Miss Helsinki Kelly Kalonji, Miss Globe Kati Kokkonen, Yacine Samb, Sonja Lahtinen, Mira Saxberg, Mirita Saxberg, Sonja Tanner, Patisse A Lody, Petra Valkonen, Suomen paras leipomo-ohjelmastakin tuttu Sokerileipuri Jenni Höijer ja monta muuta.

– Tuttuja kasvoja ovat varmasti Saija Grönholm ja hänen äitinsä Aira Sundberg, Mirva Leinonen, Sari Seppälä, Tuula Kauppi, Emma Kauppi ja Erika Kauppi-Nykänen, Kirsi Tulkki, Kirsi Esselström ja Janita Juvonen.

Paikalla Marskin Majan Kafeteriateltta, Mikkolan Suoramyynnin Hyvää Lopelta Maalaistori ja tuote-esittelijöitä. Uutuutena lapsille hevosvaljakot ja upea kavalkadi Lopen Wanhojen Automobilistien helmiä. Päivän aikana kartanolla esiintyy myös Dragartisti Jukka K. ja paljon muuta.

– Tapahtumassa voi siis viettää vaikka koko kevätpäivän. Nähtävää ja koettavaa siis riittää myös näytösten välillä ja mukaankin varmasti löytyy putiikista vaikka mitä ja Maalaistorilta tuoreen leivät ja leivonnaiset. Päivän aikana tarjoiluista vastaa Majan Herrat Kafeteriateltallaan.

IV Muotia ja Kevättä –tapahtuma järjestetään Kartanoputiikki Punaisella Tuvalla Leppäniemen Kartanolla Leppäniementie 103:ssa Lopen Topenolla.

Kommentit