Timo Heinonen tsemppasi Forssan nuoriaehdokkaita kuntavaaleihin

Uutiset, tiistaina 23.09.2008

Kokoomuksen nuorin kansanedustaja Timo Heinonen vieraili Forssan kokoomuslaisten Bar54 -illassa tiistaina 23. syyskuuta. Paikalle oli kutsuttu kokoomuslaisia ja erityisesti nuoria ehdokkaita. Heinonen kertoi ehdokkaille oman uransa alkuvaiheista ja myös ideoista joita vaalikampanjoissa kannattaisi käyttää.

– Kun pienellä budjetilla kampanjoita tehdään niin silloin kannattaa ehdottomasti valjastaa vaalityöhön ystävät, kaverit ja perheet. 30 hengen tukijoukko tarkoittaa vähintäänkin tuplamäärää ääniä, laskeskeli Heinonen ja kertoi, että myös kimppamainontaan ja esimerkiksi vanhempien ehdokkaiden hyväksikäyttöä kannattaa miettiä.

– Olen itse luvannut omasta esitteestäni puolet tilasta loppilaisille nuorille ehdokkaille. Olen myös levittänyt tätä haastetta eteenpäin ja ehkä täällä Forssassakin jotku pitkäaikaiset ja kokeneet kunnallisvaikuttajat voisivat antaa tilaa nuorille omista mainoksistaan, ideoi Heinonen.

Tärkeään rooliin nuorten kampanjoissa Heinonen nosti myös erittäin edullisena internetin ja sen kaikki muodot kotisivuista blogeihin ja Facebookiin ja Irc-galleriaan.

– Mutta kyllä kuitenkin lopulta tärkeintä on se, että näkyy ja kuuluu. Lehtikirjoitukset pienistäkin paikallisista ihmisiä lähellä olevista asioista huomataan ja tietenkin kokoomuslainen tapa ”olla korvana” ja kuunnella on parasta kunnan kehittämistä.

Forssan Kokoomuksen puheenjohtaja Marjo Kotioja-Partanen arpoi tilaisuuden päätteeksi paikallaolleiden kesken elokuvalippuja ja nipun kokoomuksen tekemisessä hyödyksi olevia rukkasia.

Kommentit