Hyvä Ehdokas -sivu esittelee Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaita

Uutiset, sunnuntaina 21.09.2008

Kansanedustaja Timo Heinosen virallisilla kotisivuilla osoitteessa www.timoheinonen.fi esitellään joka viikko uusia Hyviä Ehdokkaita kunnallisvaaleihin asti. Idea ehdokkaiden esittelystä syntyi Heinoselle viime kevään puolueen varapuheenjohtajakiertueen aikana.

– Viime keväänä kiersin ympäri Suomea ja monessa paikassa montakin kertaa. Sen aikana tutustui kymmeniin hienoihin ja erinomaisiin kokoomuslaisiin ja kun itse sain kokoomusnuorilta, -opiskelijoilta ja lukuisilta muilta kokoomuslaisilta valvasti apua ja tukea kampanjassani niin ajattelin, että tässä on yksi tapa kiittää, kertoi Timo Heinonen Hyvä Ehdokas -kampanjan taustaa.

Heinonen on kutsunut mukaan tuttuja kokoomuslaisia ehdokkaita ympäri Suomen, mutta kriteerit hän on halunnut pitää korkealla.

– Eihän kokoomuksella itseasiassa muunlaisia ehdokkaita olekaan. Mutta tässä hyvä tarjonta parhaasta päästä, hymyili Heinonen ja kertoi itse tekevänsä oman kunnallisvaalikampanjansa rinnalla myös kampanjoita ja kampanja-apua monelle lähinnä nuorelle ehdokkaalle.

Timo Heinonen pyrkii jo nyt neljännelle valtuustokaudelle Lopen kunnanvaltuustoon. Aikanaan hänet valittiin Lopen valtuustoon kaikkien aikojen nuorimpana loppilaisena sen ajan historian toiseksi suurimmalla äänimäärällä.

– Olen itse saanut kuntapolitiikasta valtavasti. Oppinut, saanut ystäviä yli puoluerajojen ja monta hienoa ystävää myös yli kuntarajojen. Ja nyt viimeiseksi sitten tästä vielä itselleni rakkaan työn.

Kommentit