Timo Heinonen Riihimäen Kokoomuskahvilan avajaisissa: ”Vaalitentissä ei jäänyt epäselväksi, että kakkua kyllä osataan jakaa, mutta…”

Uutiset, lauantaina 16.03.2019

Kansanedustaja Timo Heinosen Riihimäen Kokoomuskahvila avattiin lauantaina 16. maaliskuuta 2019. Avajaisten lehti-ilmoitus oli hukkunut matkalle, mutta siitäkin huolimatta väkeä riitti ja tavaraa jouduttiin hakemaan kaupalta lisää. Timon Pienen Kahvilan kaikki tarjoilut kahvia lukuunottamatta ovat Hyvää Suomesta -herkkuja.

-Haluan elää niin kuin puhun ja kun suomalainen ruoka ja ruuantuotanto on minulle iso juttu niin halusin myös niin, että tarjoilut ovat suomalaista ja suomalaisista raaka-aineista, kertoi Timo Heinonen ja tällä kertaa grillissä paistui väelle 250 Atrian Hyvää Suomesta -grillimakkaraa.

Vaalikahvilansa avajaisissa Heinonen piti kaksi puheenvuoroa joissa hän kävi läpi vaaliteemojaan. Heinosen kampanja tulee nojaamaan useampaan t:hen. Työ, työllisyys, talous, turvallisuus saavat rinnalleen vielä yrittäjyyden ja koulutuksen.

-Ensimmäinen vaalitentti paljasti, että kyllä niitä löytyy jotka osaavat rahaa käyttää. Siinä määrin reilusti vaalilupauksia nyt jaellaan jona suuntaan, totesi Heinonen ja jatkoi:

-Mutta siihen kiinnitin huomiota, että vain Petteri Orpo oli kiinnostunut siitä miten rahat saadaan riittämään ja miten rahaa saataisiin myös lisää.

Heinonen totesi, että työllisyys täytyy saada 75% ja mielellään ylikin niin silloin rahaa riittää paremmin koulutukseen, terveydenhoitoon ja vanhustenhoitoonkin.

Riihimäen Vaalikahvilalla kävi päivän aikana makkaragrillillä 250 henkeä ja sisällä pullakahvilla vielä paljon väkeä. Janne Tulkki piti reilun puolentunnin pienoiskonsertin mikä huipentui duettoon yhdessä Heinosen kanssa.

-Oli mukava laulaa Jannen kanssa. Olemme vuosien saatossa ystävystyneet ja hienoa, että Janne ehti mukaan kampanjaani vauhdittamaan, kiitteli Heinonen.

Kiitoksia avajaispäivän jälkeen Timo Heinonen halusi antaa kahvilan rakentaneille Kirsi Esselströmille, Riku Bitterille, Juha Järviselle ja Jukka Mursulalle. Ja tänään kahvilaa pyörittäneille Jessica Sonkolle, Janina Vileniukselle ja Elisa Hyväriselle sekä Juho Rintakoskelle ja kuvia ottaneella Tuija Ollille ja kaikille päivän aikana auttaneille.

-Iso porukka oli koko päivän myös Siivosen Peten kanssa tienvarsimainoksia pystyttämässä ja Ahosen Timo ja Kallelan Sanna ja kumppanit vielä tekivät tahoillaan samaa työtä. Ei voi olla kuin nöyrän kiitollinen. Kiitos kaikille näille mahtaville tekijöille, Timo Heinonen luetteli päivän päätteeksi ja oli varma, että listasta vielä moni jäi mainitsematta.

Riihimäen Kokoomuskahvila tulee olemaan auki Timon Tiimin johdolla vaaleihin asti. Päävastuu kahvilasta on Elisa Hyvärisellä ja lauantaipäivistä vastaavalla Lilli Lindblomilla.

Kommentit