Timo Heinonen RAY:n hallituksen varapuheenjohtajaksi

Uutiset, torstaina 03.12.2015

Raha-automaattiyhdistyksen ylimääräinen vuosikokous ja valtioneuvosto valitsivat RAY:lle uuden hallituksen uudelle alkaneelle kolmivuotiskaudelle. Puheenjohtajaksi valittiin Raimo Vistbacka ja ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi kansanedustaja Timo Heinonen. Uuden hallituksen toimikausi alkaa 1.1.2016.

– Olen valinnasta tyytyväinen. Raha-automaattiyhdistys tekee tärkeää työtä ja on mielenkiintoista päästä nyt toimimaan sen hallituksessa.  Toivon osaltani, että voin olla kehittämässä toimintaa vastuullisesti ja niin, että tuotot edunsaajille voidaan turvata jatkossakin, totesi Timo Heinonen.

RAY:n tuotto käytetään terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen Suomessa. Avustuksia jaetaan hakemusten perusteella sosiaali- ja terveysalan järjestöille ja vuosittain avustusta saa noin 800 järjestöä, joissa työskentelee kymmeniä tuhansia ihmisiä.

– Lisäksi RAY:n pelitoiminnan voitosta ohjataan vuosittain noin sata miljoonaa euroa sotiemme veteraanien hoitoon ja kuntoutukseen. Järjestöjen kautta avustuksista hyötyvät tavalla tai toisella lähes kaikki suomalaiset.

Kansanedustaja Timo Heinonen on toiminut ennen RAY:n hallituksen varapuheenjohtajaksi siirtymistään pitkään mm. Veikkauksen hallintoneuvostossa.

Kommentit