Timo Heinonen Niinistö-kiertueella Riihimäellä, Lahdessa ja Heinolassa – Professori Heikki Isomäki sai päivän Suomalainen teko -palkinnon

Uutiset, tiistaina 17.01.2012

Kansanedustaja Timo Heinonen kiersi tammikuiseen tapaansa tiistainkin ympäri Hämettä. Kalenteri oli täytetty tällä kertaa tilaisuuksista Riihimäellä, Lahdessa ja Heinolassa. Kierros päättyi iltatilaisuuteen Heinolan Niinistö Cafessa, missä Heinonen julkisti jälleen yhden arvokkaan suomalaisen teon. Illan tilaisuudessa palkittiin elämänuran Suomalainen teko- palkinnolla reumahoidon uranuurtaja professori Heikki Isomäki.

– Sauli Niinistö kehui tätä Heinolan Niinistö Cafeta maamme kolmen viihtyisämmän joukkoon. Itse olen kiertänyt näitä ympäri Suomen ja nähnyt paljon ihastuttavia – jokainen tavallaan – mutta uskallan kyllä korottaa tämän Heinolan Cafen ainakin kahden kärkeen, nauratti Timo Heinonen väkeä illalla Heinolassa.

Heinonen kiitti Heinolan kokoomusaktiiveja vuosien uskomattomasta talkootyöstä ja erityisesti halusi muistaa Timo Erkkilää. Heinosen totesi, että kaimanlaisia ei montaa ole. Puheensa aluksi kansanedustaja julkisti jälleen yhden arvokkaan suomalaisen teon. Palkinnon sai tällä kertaa Heinolan Reumasairaalassa pitkän elämäntyön tehnyt professori Heikki Isomäki.

– Hänenlaisia tekoja Suomi tarvitsee tulevaisuudessakin, totesi Heinonen ja totesi, että hänellä on ilo ja kunnia kiittää Sauli Niinistön kampanjan osana professori Isomäkeä uraauurtavasta työstä.

Heinolan Niinistö Cafe oli jälleen väkeä täynnä ja illan aikana nautittiin kahvilan jo 3000 kuppi kahviakin. Illan keskusteluissa kuultiin monta kannatuspuheenvuoroa Sauli Niinistölle ja omat tukensa antoivat myös Heinolan vasemmistoliiton ja Heinola-ryhmänkin edustajat.

Pahvi-Sauli varastettiin Lahdessa

Ennen Heinolaan Heinosen kampanjapäivä oli alkanut jo Riihimäeltä ja Lahdesta. Lahden Niinistö Cafessa pari tuntia päivällä viettänyt Heinonen sai todistaa myös erikoisen tapauksen.

– Yhtäkkiä huomasimme, että kahvilan ovelta oli viety Pahvi-Sauli. Haluttu kaveri on, naureskeli Timo Heinonen.

Reilun puolen tunnin päästä kahvilaan tuli paikalle rouva joka kertoi nähneensä ”kidnappauksen” ja pieniä ”lunnaita” vastaan hän kertoi Heinoselle viejän auton rekisterinumeron.

– Sieltähän Pahvi-Sauli löytyi. Autonomistaja oli isä joka oli hieman ihmeissään kun soittelimme, että kaipaisimme Saulia takaisin, kertoi Heinonen.

Lahden Niinistö Cafen väki antoi toivottavasti vain Saulia alunperinkin laimaan lähteneille mahdollisuuden palauttaa Pahvi-Saulin takaisin paikalleen.

– Tottakai olisi kiva antaa näitä kaikille. Mutta tämä iso kaveri oli vielä kuuden vuoden takaa ja siksikin ainutlaatuinen. Toivottavasti hänet nyt saadaan takaisin, totesi Heinonen.

Lahdessa kansanedustaja Timo Heinosella riitti kahviseuraa koko kaksituntiseksi ja juttuaiheita oli niin nuorilla kuin vanhemmillakin kahville poikenneilla.

– Erinomaisia keskusteluja. Muutaman nuoren kanssa oli oikein hauska keskustella tiukastikin siitä missä ja mihin Suomessa mennään. Fiksuja nuoria, kiitteli Timo Heinonen.

Kommentit