Timo Heinonen MTV3:n Motorforumiin ”Kesäksi kun muutamaa ohjelmaa tarjottiin, niin helppo oli suostua”

Uutiset, perjantaina 21.05.2010

Kansanedustaja Timo Heinonen palaa tulevana kesänä MTV3:sen moottoriurheiluohjelma Motorforumin toimittajaksi ja juontajaksi. Heinonen teki ennen kansanedustajuuttaan useamman vuoden Motorforumia ja sen viikottaista sunnuntaimakasiiniä. Nyt Heinonen palaa ohjelman juontajaksi Rata SM:n osalta.

– Kun ohjelmien teko ajoittuu nyt kivasti kesään niin oli helppo suostua. Aikanaan selostin paikanpäällä Suomen ratakisoja ja formuloita ja tein myös useamman vuoden vastaavaa ohjelmaa. Nyt on kiva saada tällainn pieni kesätyö, kommentoi Timo Heinonen uutta haastettaan.

Rata SM -kausi käynnistyi jo toukokuun puolivälissä Kemoran Vetelissä ja mestarit alkaneen vuoden osalta ovat selvillä syyskuun 11. päivänä. Päätöskilpailu ajetaan legendaarisella Ahveniston Moottoriradalla.

– Katsotaan jos vielä tuolla Apparalla (Ahveniston Moottorirata) vaikka tartun live-selostajankin mikkiin. Sellaistakin olemme suunnitelleet, paljasti Timo Heinonen.

Ensimmäinen Motorforum Rata SM -ohjelma tulee MTV3 kanavalta tulevana lauantaina 22.5. ja kaikki sarjan ohjelmat nähdään uusintoina MTV3 MAX:lla.

Kommentit