Keväinen Hetki ihastutti Cafe Feeniksissä – ”Taisi kesä jo yllättää kevään”

Uutiset, lauantaina 22.05.2010

Kansanedustaja Timo Heinonen on järjestänyt kansanedustajauransa aikana eri paikoissa hieman erilaisia kahvihetkiä. Tällä kertaa paikkana oli Heinosen kantakahvila Cafe Feeniks Riihimäen Graniitin aukiolla ja teemana musiikki, tanssi ja kahvilan herkut. Keväinen Hetki muuttuikin aurinkoisessa säässä helteiseksi hetkeksi.

– Mansikkakakku ja kahvi maistuivat hyvältä hyvän ohjelman parissa. Entinen kollegani Leila Tschokkinen aloitti illan pianon kanssa laulaen ja Timotein tytöt päättivät hetken, kertoi Timo Heinonen.

Laulun lisäksi illan ohjelmaan kuului myös tanssipari Derya Özgünin ja Jaakko Kivijärven tanssiesitys.

– Derya ja Jaakko ovat aina mykistävän taidokkaita. Nytkin Feeniks koki ihmeitä kun nuoret laittoivat yhtäkkiä tanssiksi kahvilan paraatipaikalla, hymyili Heinonen.

Keväisen Hetken juonsi Timo Simanainen ja illan aikana esiteltiin myös ensi kertaa julkisuudessa Heinosen tulevan eduskuntavaalikampanjan Kädenjälki näkyy -muki.

– Ensimmäisen mukin sai luonnollisesti iltaa junaillut kaimani (Timo Simanainen). Aurinko lämmitti upeasta ja tunnelma oli mukava. Varmasti tulemme jatkamaan näitä iltoja. Ja ehkäpä kesällä paikka voisi löytyä Hämeenlinnasta, pohti Heinonen.

Kommentit