Timo Heinonen: Lähipalvelut säilyvät vain jos niitä käytämme

Blogi, lauantaina 16.06.2018

Häme-päivän Lammin Pellavamarkkinoilla avannut maakuntavaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Heinonen muistutti jokaisen meidän vaikutuksesta lähipalveluiden säilymiseen. Nyt jo 48. kerran järjestettyjen Pellavamarkkinoiden teemana oli yrittäjyys.

-Lähipalvelut säilyvät ja voivat kehittyä vain jos me kaikki käytämme niitä. Ostamalla lähikaupasta ja käyttämällä oman alueen palveluita annamme elinvoimaa kotikuntaan, mutta myös koko Hämeeseen, muistutti Timo Heinonen avajaispuheessaan.

Heinonen totesi avajaisten jälkeen, että nyt onneksi on jo havaittavissa pientä paluuta kivijalkakauppojen arvostuksen suuntaan ja myös lähiruoka on nousemassa oikealla tavalla helpolla saataville.

-Tuntuu siltä, että nettikaupan puristuksissa myös hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkailla tuotteilla voi pärjätä. Myös lähiruokatorit, tilamyynti ja erilaiset kesäkahvilat ja -ravintolat tekevät nyt selvästi tuloaan, kommentoi Heinonen ja kannusti käyttämään ja käymään näissäkin.

Lammin Pellavamarkkinoilla kaunis sää suosi ja väkeä oli valtavasti liikkeellä. Paikalliset yrittäjät ja yritykset näkyivät tänä vuonna teemavuoden kunniaksi aiempaa laajemmin, mutta myös yhdistykset ja seurat esittelivät toimintaansa.

-Halusimme palkita ja kiittää tätä ainutlaatuista lammilaista yhdessä tekemistä Häme-päivän tunnustuksella tänä vuonna. Lions Club Lammin johdolla monet paikalliset yhdistykset ja seuraavat saavat Pellavamarkkinoista merkittävän tulon vuoteensa ja hyvä henki näkyy tässä tapahtumassa.

Hämeen Liitto nimeää vuosittain yhden hämäläisen tapahtuman Häme-päivän tapahtumaksi. Tänä vuonna Häme-päivää vietettiin Lammin Pellavamarkkinoilla.

 

 

 

Kommentit