Timo Heinonen kolmeen Valtiovarainvaliokunnan jaostoon – Verovastuu myös Kokoomuksen vaihtoehtobudjetista

Uutiset, perjantaina 06.09.2019

Kokoomuksen kansanedustaja ja Valtiovarainvaliokunnan vastaava Timo Heinonen valittiin alkaneeksi vaalikaudeksi toimimaan lisäksi kolmessa valtiovarainvaliokunnan jaostossa. Heinonen jatkaa työtään liikenne- ja viestijaostossa sekä asunto- ja ympäristöjaostossa ja tekee pienen tauon jälkeen paluun myös hallinto- ja turvallisuusjaostoon. Lisäksi Kokoomuksen Eduskuntaryhmä valitsi Heinosen Kokoomuksen vaihtoehtobudjettia valmistelevan työryhmän puheenjohtajaksi.

-Talous- ja veroasiat tulevat olemaan entistä suuremmassa roolissa työpäivissäni. Myös on äärimmäisen mielenkiintoista saada jatkaa työtä liikenneasioiden ja korjausvelka-asioiden parissa ja myös ympäristökysymysten äärellä, kommentoi Timo Heinonen valintojaan.

Isona kokonaisuutena mukaan tulevat myös poliisin, palo- ja pelastustoimen ja puolustusvoimien määräraha-asiat sekä koko hallinnon kokonaisuus.

-Tämä tukee hyvin sitä, että toisena valiokuntanani on jatkossakin puolustusvaliokunta. Maanpuolustusasiat ja Puolustusvoimat ovat siis isossa roolissa jatkossakin ja tämän kautta myös poliisiasiat ja sisäinen turvallisuus.

Eduskunnan Valtiovarainvaliokunta teki jaostovalinnat perjantaina 6.9.2019.

-Ensi viikolla laitamme liikkeelle myös Kokoomuksen vaihtoehtobudjetin valmistelun. Tulemme tekemään vastuullisen työtä ja yrittäjyyttä arvostavan vaihtoehdon missä myös koulutus ja osaaminen saavat tarvitsemiaan lisäresursseja, totesi Heinonen.

Kommentit