Timo Heinonen kiersi Lounais-Hämeessä – Ilta päättyi Jokioisten Kokoomuksen kevätkokoukseen

Uutiset, tiistaina 22.04.2014

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen kiersi tämän iltapäivän ja illan Lounais-Hämeessä. Maakuntakierros vei tällä kertaa Tammelaan, Forssaan, Humppilaan ja Jokioisille missä kierros päättyi paikallaisen Jokioisten Kokoomuksen kevätkokoukseen.

– Erittäin onnistunut kierros. Tapasin paljon väkeä ja tuttuja ja sovittujakin juttuja oli kierroksen ohjelmassa. Nyt kun olen toistakymmentä vuotta kiertänyt aktiivisesti Hämettä ja seitsemän vuotta jo kansanedustajanakin niin tuttuja löytyy koko ajan yhä enemmän, kiitteli Timo Heinonen ajaessaan Jokioisilta kotiaan kohti Lopelle.

Jokioisten Kokoomuksen kevätkokouksessa Heinonen piti alustuksen politiikan ajankohtaisista aiheista ja keskusteluun nousi niin kotimaan kuin kansainvälisetkin kysymykset. Heinonen kertoi kokousväen vielä erityisesti toivoneen lisäalustusta Ukrainan tilanteesta ja sen vaikutuksista Eurooppaan ja Suomeen.

– Jokioisille on aina mukava mennä. Aikanaan siellä istuimme pienellä porukalla ja silloin pohdimme miten saisimme yhdistyksen toimintaan uutta virtaa. Nyt kun vuosia on siitä kulunut ehkä viisi kuusi niin on hauska huomata, että kokoomus on Jokioisilla vireä, mutta myös vireä ja aktiivinen toimija koko Lounais-Hämeessä, totesi Heinonen.

Lounais-Hämeen kierroksen jälkeen seuraavaksi Heinonen kalenterissa on tulevana lauantaina kahvitilaisuudet Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Silloin Hämeeseen suuntaan myös eurovaaliehdokas Alexander Stubb.

Kommentit