Timo Heinonen kesäkiertueella Hämeenlinnassa

Uutiset, tiistaina 01.07.2014

Kansanedustaja Timo Heinonen vieraili Hämeenlinnan kuukausimarkkinoilla tiistaina 1.7. Koleasta säästä huolimatta ihmisiä sekä torikauppiaita oli tavalliseen tapaan runsaasti liikkeellä. Heinonen oli tavattavissa Kokoomuksen teltalla. Hämeenlinnan kuukausimarkkinat olivat osa hänen mittavaa kesäkiertuettaan. Kuukausimarkkinat järjestetään joka kuun ensimmäinen tiistai Hämeenlinnan torilla.

-Mukavasti oli ihmisiä paikalla ja keskusteluita käytiin niin maakunnan, valtakunnan sekä ulkopolitiikankin saralta, Heinonen kertoo.

Heinonen kiertää kesän aikana yli 30 kesätapahtumassa. Mukaan mahtuu niin tori- ja markkinatilaisuuksia, kesäteatteriesityksiä sekä urheilutapahtumia. Hän pitää tärkeänä, että kansanedustajat ovat tavattavissa myös vaalien välillä.

-Itse haluan olla tavattavissa vaalien välilläkin. Kesät ovat maakunnan kiertämiseen parasta aikaa ja tämän takia pyrin joka kesä järjestämään jonkin asteisen kiertueen, Heinonen kommentoi. Työni puolesta pidän tärkeänä tavata ihmisiä eri puolilta Hämettä säännöllisesti. Siinä oppii tuntemaan ja tietämään asiat, jotka kansalaisia puhuttavat, Heinonen lisää.

Kuukausimarkkinoilta kansanedustaja suuntasi vierailulle Sako oy:n tehtaalle Riihimäelle, vierailulla mukana oli myös puolustusministeri Carl Haglund.

Heinosen kesäkiertue jatkuu keskiviikkona 2.7 Lahden kuukausimarkkinoilla. Siellä hän on tavattavissa Kokoomuksen teltalla klo 11-13. Mukana tuolloin myös kansanedustaja Ben Zyskowicz.

Kommentit