Ben Zyskowicz mukana Kesäkiertueella Heinosen kanssa – ”Olemme ystävystyneet tässä vuosien aikana huonenaapureina eduskunnassa”

Uutiset, torstaina 03.07.2014

Hämäläisen kansanedustaja Timo Heinosen mittava kesäkiertue vieraili Lahdessa keskiviikkona 3.7, kiertueella oli mukana myös legendaarinen kansanedustaja Ben Zyskowicz.

Kansanedustajat olivat tavattavissa Kokoomuksen teltalla kirjaston ja teatterin edustalla, jossa kuukausimarkkinat järjestetään varsinaisen torin ollessa remontissa. Sää suosi markkinaväkeä ja kävijöitä riitti niin markkinakojuilla kun kansanedustajien teltallakin.

-Todella hyvin oli ihmisiä liikkeellä. Lahti on mukava kaupunki näin kesäisinkin ja monen tutun kanssa tuli vaihdettua kuulumiset, Timo Heinonen kommentoi päivän päätteeksi.

Zyskowicz keräsi markkinaväen huomion tavalliseen tapaansa ja teltalla riitti yhteiskuvien ottajia sekä muita jututtajia.

-Benkku on kyllä loistava. Mihin tahansa menemmekin, hänet kyllä tunnetaan. Pitkänlinjan poliitikko ja ystävä jota arvostan kovasti, Heinonen kertoi

Paikalla oli myös useita Hämeen Kokoomuksen juuri nimettyjä eduskuntavaaliehdokkaita sekä alueen kaikki kokoomuslaiset kansanedustajat. Keskustelunaiheet sivusivat Lahden kaupungin omia asioita sekä jo tulevia eduskuntavaalejakin.

-Hiljalleen alkaa kansalaiset heräämään tuleviin vaaleihin. Hauska huomata mikä tulee nousemaan vaalien kärkiteemaksi. Itse uskon, että talous, Nato ja ulkopolitiikka ovat paljon esillä, arvaili puolustus- ja ulkoasianvaliokunnan jäsen Heinonen.

Heinonen ja Zyskowicz jatkoivat Lahdesta Hämeenlinnaan Kankaisten marjatilalle. Suomalaisen ruuan ystävänä tunnettu Heinonen kierrättää mielellään vieraitaan maakunnan ruuantuottajien tiloilla.

Kommentit