Timo Heinonen Karkkilan torilla: ”Uskon, että kokoomus yllättää sunnuntaina”

Uutiset, perjantaina 04.09.2009

Kansanedustaja Timo Heinonen oli mukana Karkkilan Kokoomuksen Korva Kahvila -teltalla vaaliviikon perjantaina. Karkkilan vilkasta perinteistä Perjantai-toria väritti tällä kertaa tulevan sunnuntain kuntavaalien uusintakierros ja torilla riittikin väkeä. Karkkilan perinteiden mukaan vasemmistoliiton teltta keräsi paljon väkeä, mutta tällä kertaa kokoomus nousi väkimäärässä rinnalle.

– Toivotaan, että se enteilee samaa myös sunnuntaina. Muutama lisäprosentti viime syksyiseen olisi täälläkin tervetullut lisä ja yksi kaksi lisäpaikkaa valtuustoon. Itse uskon, että siihen on nyt hyvät mahdollisuudet, pohti Timo Heinonen Karkkilan torilla aamulla.

Karkkilan kokoomuslaiset jakoivat toriväelle herkullista lohikeittoa ja kuuman keiton lomassa keskustelut kävivät vilkkaana.

– Tuttuja aiheita. Aamulla oli paikalla ennen minua myös asuntoministeri Jan Vapaavuori ja silloin oli aiheet olleet rakentamisessa. Minun kanssa väki kävi puhumassa koulutuksesta ja yrittäjyydestä, mutta myös kuntapolitiikka ja kuntapalvelut olivat useammassakin keskustelussa esillä.

Heinonen on mukana vielä vaaliviikonlopun lauantaina 5.9.2009 Karkkilan K-Marketilla, kun Kokoomus jälleen kuuntelee. Paikalla on myös silloin puolueen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen kello 10-11.

Kommentit