Timo Heinonen kannusti nuoria mukaan kunnallisvaaleihin Pizzaa ja Politiikkaa -illassa – ”Kokoomus Hämeenlinnassa suurimmaksi ja kaksi nuorta sisään”

Uutiset, torstaina 27.02.2020

Hämeenlinnan Kokoomusnuorten kanssa jälleen Pizzaa ja Politikkaa -nuortenillan järjestänyt kansanedustaja Timo Heinonen kannusti nuoria myös itse mukaan lähestyviin kuntavaaleihin. Pizzapöydän ääressä mukana olleista monet pohtivatkin vaaleihin lähtemistä.

-Meidän täytyy saada jokaiseen kuntaan vähintään yksi nuori ehdokas ehdolle. Ja lupaan itse olla teistä jokaiselle avuksi kaikella mahdollisella tavalla kampanjoissanne ja niiden suunnittelussa, lupasi Timo Heinonen.

Heinonen sanoi, että Kokoomuksen jatkaminen Hämeenlinnan suurimpana puolueena pitää olla yhteinen tavoite, mutta myös se, että valtuustoon saadaan Hämeenlinnassa läpi myös ainakin kaksi nuorta kokoomuslaista.

-Se on ihan realistinen tavoite. Meillä on hyviä nuoria tekijöitä ja nyt jo Anni Puntila valtuustossa. Anni menee varmasti jatkoon ja hänen seuraksi sitten ainakin toinen nuori sisään, kannusti Heinonen.

Hämeenlinnan Pizzaa ja Politiikkaa keräsi SteakHouseen jälleen hyvin väkeä ja myös uusia ensikertalaisia. Heinonen kiittelikin nuoria aktiivisuudesta ja innosta tulla ja olla mukana.

-Kyllähän nämä illat aina vaativat itseltäkin paljon pitkien työpäivien päälle, mutta kyllä näistä lopulta aina itse saa myös paljon ja enemmänkin. Nytkin aivan mahtava ilta ja erittäin vilkasta ja tiukkaakin keskustelua, totesi Heinonen.

Kansanedustaja Timo Heinonen kehitti aikanaan Pizzaa ja Politiikkaa -illat nimenomaan houkutellakseen nuoria mukaan yhteiskunnallisten asioiden pariin. Iltoja onkin järjestetty Heinosen johdolla yli viisikymmentä ja nykyisin konseptia käyttävät myös Kokoomusnuoret eripuolilla Suomea.

-Minun toimesta seuraavaksi on tulossa Pizzaa ja Politikkkaa Hyvinkäälle ja myös Tuusulaan.

Kommentit