Timo Heinonen kampanjoi Kolmen Sepän Patsaalla – ”Suurimmaksi puolueeksi nousu tarvitsee työtä koko maassa”

Uutiset, tiistaina 12.04.2011

Helsingin Kolmen Sepän Patsaalla riitti tiistaina 12. huhtikuuta vilskettä. Kokoomuksen vaalipaikka oli ruuhkaisin ja paikalla hääräsivät myös ystävykset kansanedustajat Ben Zyskowicz ja Timo Heinonen. Helsingistä starttasi kaksikon kampanjapäivä joka huipentui illalla Riihimäellä Timo´s Coffeessa.

– Hauska oli huomatta, että tässä Stockan kulmallakin tuli vastaan paljon tuttuja. Muutama loppilainen, yksi kesäloppilainen ja useampi hämeenlinnalainen ja riihimäkeläinenkin, kertoi Timo Heinonen ja totesi muutaman ihmetelleen miehen virtaa.

– Juu kyllä he hieman ihmettelivät, että mitäs mä nyt täällä teen. Mutta niinhän se on, että meidän pitää voittaa vaalit jokaisessa vaalipiirissä noustaksemme suurimmaksi puolueeksi ja sitä tässä nyt tehdään suurella sydämellä, totesi Heinonen.

Heinonen kertoi jakaneensa Zyskowiczin lisäksi myös Fatbardhe Hetemaj ja Lasse Männistön esitteitä.

– Tässä tehdään työtä kaikille ehdokkaille. Joukkuepeliähän tämä on, lisäsi Heinonen.

Puolentoista tunnin aikana Timo Heinonen jakoi yli 400 esitettä ja kävi monta mielenkiintoista keskustelua.

– Kyllä mies tunnettiin. Hyvä niin. Ei siis työ ole mennyt ihan hukkaan. Monet opiskelijat tulivat kiittelemään mm. opintotukiasioista ja tuomaan terveisiä jatkonkin suhteen. Kyllähän se minun ja heidän yhteinen tavoite on, että nyt saamme hallitusohjelmaan kirjattua tuon opintotuen indeksiin sitomisen, paljasti Heinonen.

Kommentit