Hämeenlinnan ja Riihimäen Rautatieasemilla tempaistiin – Energiaa ja Paussia Työpäivään sai loistovastaanoton

Uutiset, tiistaina 12.04.2011

Kansanedustaja Timo Heinosen Linjan tukijat -tukiryhmä tempaisi ennakkoäänetyksen viimeisen päivän kunniaksi Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Kampanjatiimi oli liikkeellä aamuvarhaisella toivottamassa juniin ja töihin kiiruhtaneille hämäläisille hyvää päivää ja Energiaa ja Paussia Työpäivään -tapahtumassa jaettiin yli 1200 purkkia energiaa ja 950 välipalapatukkaa.

– Kampanjatiimi teki erittäin hyvää työtä. Hämeenlinnassa oltiin liikkeellä Kokoomusnuorten johdolla ja Riihimäen asemallakin oli aamutalkoissa jo aamu kuuden jälkeen liikkeellä toistakymmentä tiimiläistämme, kertoi Lopen Kokoomuksen sihteeri Tiina Seppälä.

Aamukampanja sai tälläkin kertaa erinomaisen vastaanoton ja yleisin palaute oli hymy ja monilta myös huikkaus, että ääni oli jo annettu.

– No tottakai aamu oli erittäin onnistunut. Ei taida toista tällaista tiimiä löytyä joka saa aikaan kerta toisensa jälkeen aina jotain uutta ja erilaista. Ja kyllähän se mieltä lämmitti, kun moni kiitteli työtäni ja kertoi jo myös äänestäneen, totesi Timo Heinonen autosta matkalta Riihimäen Asemalta ja sen jälkeen Vaalikahvilalta Helsinkiin Eduskunnan Valtiopäivien päättäjäisiin.

Energiaa ja Paussia Työpäivää -tapahtumat jatkuvat vielä tulevana perjantaina, kun Heinosen tiimi valloittaa jälleen niin Hämeenlinnan kuin Riihimäenkin rautatieasemat.

Kommentit