Politiikan Värisuora kokoontui Forssassa – Filatov, Ojansuu, Autio ja Heinonen puhuivat taloudesta ja energiasta

Uutiset, sunnuntaina 10.04.2011

Neljän vahvan hämäläisen kansanedustajan Politiikan Värisuora -tapahtuma sarja sai jatkoa sunnuntaina Forssassa. Riihimäen ja Hämeenlinnan jälkeen Tarja Filatov, Kirsi Ojansuu, Risto Autio ja Timo Heinonen jatkoivat keskustelua maamme tulevaisuudesta Lounais-Hämeessä ja puolitoistatuntinen menikin hetkessä.

– Erittäin kiva keskustelu. Ei taidettu ehtiä kuin kolme neljä aihetta läpikäydä. Yleisö oli todellakin mukana nyt keskustelussa ja tilaisuus oli ainakin minusta kivan vuorovaikutteinen, kertoi Timo Heinonen Tammelasta paluumatkalta.

Forssan Linja-autoaseman Kahvila Susannassa käydyssä Politiikan Värisuorassa oli tänään keskustelu pitkään energiasta, Suomen taloudesta ja terveydenhoidosta.

– Tänään päästiin kaikissa teemoissa aikalailla syvällekin ja oli mukava kun yleisöllä olikin tiukkojakin mielipiteitä ja esityksiäkin mm. taloudesta ja energiajutuistakin, totesi Timo Heinonen.

– Nämä Politiikan Värisuorat ovat onnistuneet ainakin minusta hienosti. On tärkeää, että täällä Hämeessäkin kaikki oivaltaisivat, että politiikka on maakuntatasolla ja maakunnan edunvalvonnassa varsinkin joukkuepeliä yli puoluerajojen ja yli hallitus- ja oppositiorajankin. Tarja (Filatov), Kirsi (Ojansuu) ja Risto (Autio) ovat tämän luonnollisesti oivaltaneet ja siksi heidän kanssa onkin mukava tehdä duunia. Voisin heistä suositella kaikkia, jos joku kysyy tietystä puolueesta parasta vaihtoehtoa nyt huhtikuun vaaleissa.

Kommentit