Risikko, Vapaavuori ja Tujunen Hämeessä – ”Kampanjapäivä oli onnistunut”

Uutiset, lauantaina 09.04.2011

Kansanedustaja Timo Heinonen ahkeroi ennakkoäänestysviikonlopun lauantain tiukasti Hämeessä. Vauhtia eduskuntavaalikampanjoinnille toivat kokoomuksen peruspalveluministeri Paula Risikko ja asuntoministeri Jan Vapaavuori sekä puoluesihteeri Taru Tujunen. Päivä starttasi Hämeenlinnan Korva-kahvilalta ja eteni kävelykatu Reskan kautta Lahden torille.

– Itse aloitin jo aiemmin aamulla. Lopella Eräloppi ja Hämeen Lintutieteellinen yhdistys järjestivät Linnunpönttötalkoot ja tavan mukaan olin asuntojarakentamassa, kertoi Timo Heinonen Hämeenlinnan Tavastilan vaalitorilta minne hän palasi vielä Lahdesta.

Risikon, Vapaavuoren ja Tujusen johdolla keskustelu liikkui vahvasti vaaliasetelmissa ja tulevan hallituskauden suurissa kysymyksissä. Risikko keräsikin kiitosta vanhuspalveluesityksestään.

– Paulan (Risikon) esitys oli hyvin puhuttu tänään. Meillä on vahva yhteinen tahto että nyt tämän esityksen mukaan Suomeen tehdään koko maailman ensimmäinen erityinen ikäihmisten palvelut turvaava vanhuspalvelulaki, kertoi Heinonen.

Heinonen kertoi väkeä olleen hyvin liikkeellä niin Hämeenlinnassa kuin Lahdessakin. Myös Kauppakeskus Tavastilan vaalitori oli vetänyt paljon ihmisiä liikkeelle.

– Kampanjatiimimme oli liikkeellä monessa paikassa. Riihimäen Vaalikahvilalla tehtiin tänään kaikkien aikojen kävijäennätys. Sitten Reskalla ilmpallojamme jakamassa oli Kokoomusnuoret ja Tavastilassa talkoilivat mm. Meri-Tuulia Huurresalo, Carla Ketonen ja Kai Nihti. Parisenkymmentä tai varmaan lähelle 30 oli tänäänkin tienpäällä. Ei voi olla kuin kiitollinen ja pyytää anteeksi kun ei moneen paikkaan yhtaikaa ehdi, hymyili Heinonen.

Timo Heinosen kampanjapäivä jatkuu illalla vielä Hämeenlinnan Reskalla kello 22 alkaen Kokoomusnuorten kampanjalla, mutta sitä ennen hän kertoi osallistuvansa Riihimäen Teatterin Reko Lundanin näytelmän Tarpeettomia ihmisiä -ensi-iltaan.

Kommentit